Franssons parader räddade för kvällen svagt VIK mot inspirerat men vekt skjutande Almtuna

4 svar

 1. Malmöbo skriver:

  Tittade inte på VIK:s match, såg istället Malmö-Asplöven. Tror att det var ett liknande scenario. Ett underskattande (lojt) topplag, mot ett kämpande bottenlag.
  VIK klarade det tack vare bra Bp och PP, Malmö klarade det inte.
  Tror att de svåraste matcherna för VIK blir mot Oskarshamn och Timrå, inte den tuffa sviten mot topplagen, som kommer därefter. Det har om inte Karlskoga visat med sina förluster mot Almtuna och Timrå.

 2. Göteborgaren skriver:

  Kunde inte följa matchen på annat sätt än genom VLT:s liverapportering. Förvånad över hur negativa/nervösa alla är och spottar ur sig skit.
  Årets upplaga av VIK är den bästa på lång tid. När det går knackigt för de två ”bästa linorna”, löser det sig med de två ”checknings linorna” eller PP.
  Det finns inga lätta lag eller matcher i HA. Full koncentration varje match annars blir det förlust, se bara på Malmö och Karlskoga igår.
  De först 10 omgångarna var en pina, men räkna ut tabellen sedan dess, så märker ni vilket toppgäng vi har i år.

 3. Pelle skriver:

  Fransson var mycket bra men glöm inte backarna!
  Framförallt Jacobsson, Emmerdahl, Fredriksson och Helmersson spelade mycket bra! Inte lätt för motståndarna att göra mål med en bra målvakt och stora starka backar!

 4. herr T skriver:

  Fransson kvällens behållning. I övrigt ett mediokert spel som gör att man blir orolig inför kvalet. Men formen hinner väl komma.