Fredda Johansson firade 600 matcher då Skedungkedjan & Myrenberg blev lite för ensamma då VIK inte orkade mobilisera mot piggare Södertälje

En yngre Fredrik Johansson fördelar pucken.

3 svar

 1. Gurkan63 skriver:

  Vill man inte vinna då förlorar man. Södertälje betydligt hetare /agresiva än vik. Ang på ok 2 mål igår men det sista pp visar hur dåligt det är , vik kör med två formationer och det är dags att våga pröva något nytt. Hur kan man spela Leduck i förlägmigningen enligt mot tycke så var det oklokt. Det är stora ytor då ska man spela spelare som har fart i rören.

 2. Bozo skriver:

  Väntat med paralysering och tokiga beslut när det skulle slås rekord, samt marginalerna emot sig . Det brukar bli så, ett färskt exempel är när Modo skulle slå rekord så gick de på en plump.

  Intressant hur man gör när Hertzberg är borta? Är det inte dax att vaska om i toppkedjorna och framför allt bryta Z-Öhrn-Bergman. Prova Öhrn på Hertzbergs plats bredvid Tessier och Benker. Sedan Z-FJ-Bergman.

 3. Robert jonsson skriver:

  Klok analys av matchen där SSK var betydligt hetare o mer desperata. Sedan frapperas man över de långa byten som flera av spelarna väljer att ta trots möjlighet att byta vilket i många fall gör att man blir fast i egen zon när tröttheten sätter in. Från tidig elitålder får man lära sig att ett byte ligger på 30-40 sekunder för att tempo skall kunna hållas. Här ser man dock spelare som under matchen är inne i flertalet byten i 1,20 – 1;30 minuter. Detta kan fungera i matcher där man har kontrollen men i täta matcher mot bra lag kommer man i längden att bli straffade. Märkligt att man inte har detta i sig efter år av hockeyspelande.