Galen silly: Tungt meriterade finska bröderna Lajunen (ex Örebro, Växjö, Färjestad) ryktas vilt från två håll, grattis till Nybro och även fystränare får gå i NJ:s stora nysatsning

7 svar

 1. C skriver:

  Det var Tingsryd som gick i konken när VIK fick HA platsen 01/02.

  Jag tror nog de här finska bröderna kan vara på G på riktigt (gissar). NJ har kontakten och vill de spela ihop finns kanske inga toppligorna tillgängliga. HA etablerar sig som en allt starkare liga varje säsong nu. Att lag som Brynäs, Djurgården och AIK mf eventuellt lirar i ett lands andraserie är nog väldigt ovanligt sett till intresse och publik på matcherna.
  Alla rapporter från hockeyintresserade helt oberoende personer gör gällande att HA finalen är minst lika intressant som SM finalen.

 2. Pelle skriver:

  Jag tar verkligen inte ut något i förskott. Hur kan en källa säga att någon är klar och så är dom inte det? Verkar som dom chansar.
  För övrigt har jag ingen koll på finska ligan, knappt SHL heller, så jag vet inte vilken klass lirarna i artikeln håller. Men har säkert fina meriter åtminstone. Sen gäller det att klara tempot i HA. Det gör ju inte alla, trots meriter. Och jag hade större förväntningar på Salminen med tanke på hans meriter.

  • Mr H skriver:

   Pelle: Men det krävdes tränarskifte först (Salminen). 7 matcher och 6 poäng. Du menar kanske att det borde varit ännu bättre resultat efter det, eller även innan det?