Grov genomgång av backarnas förmodade egenskaper och behov framåt, vad händer i Malmö & scout om Jonathan Racine som är ny i Vita Hästen

FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 Responses

 1. Marko skriver:

  Ang Hästen förvärvet Racine som spelade 5 matcher i Tappara i finska ligan för ett par säsonger sedan.
  Hyfsad på skridskor, stor kille som kan rensa vid det egna målet men väldigt begränsad i övrigt gällande skills.
  Känns ju inte som en toppvärvning för VH utifrån sett.

 2. Robert jonsson skriver:

  Förstår ej domedagsprofetiorna angående tappet av Mollden. En spelare som gjort det hyfsat under en halv säsong i HA o sen endast lirat i Hockeyettan o som har ett bra slagskott från blålinjen. Är övertygad att hans speltid i SHL kommer att bli begränsad. Gunnarsson har ett minst lika bra slagskott från blålinjen och är spelmässigt klassen bättre.

 3. Pelle skriver:

  Vik får väll sätta press på Mollden att nu får han bestämma sig . Bara riva kontraktet och spara kostnader . Killen måste väll fatta att det är kört .

 4. Peter skriver:

  Jag tror bara att vi lägger för mycket energi på Molldén, vem hade inte gjort samma sak om chansen fanns? Om jag fått ett jobberbjudande där jag fått chansen att jobba med samma sak med ett bättre team på en betydligt större mer lukrativ marknad så hade jag tagit det alla gånger. Och vad jag förstått till en betydligt högre lön. Snittlönen i SHL är ju drygt 120 000 kronor i månaden. Det är avtalet som är sjukt, men Hockeyallsvenskan får ju skylla sig själva som signat avtalet.

  • Martin skriver:

   Håller med.
   Tycker det är rätt att fokusera på avtalet, Mollden är för mig välkommen. Ingen vinner på att vara bittra på honom. Han tar en möjlighet som alla hockeyspelare i Sverige spelar för att få.

 5. Vintermannen skriver:

  Adjö med Mollden, han lämnar VIK och det bästa som kunnat hända VIK, han har gjort bort sig och fick bittert ångra att han var så ärlig och berättade att han gärna vill spela i Malmö.