Gulsvarta lagmaskinen och några nygamla poängmakare fixade Huddinge – rejäl press på Troja & Västervik nu

VIK Support gav VIK hemmaplan och hördes verkligen genom rutan. Hatten av! FOTO: JIMMY GERDIN

5 svar

 1. robert jonsson skriver:

  Lindelöfs puckarbete vid 0-2 målet var det inget fel på men det skedde i 5 mot 5 spel när Venuto sedan lirade fram den till Skiöld.
  I pp så tar han dock alltför stora risker vilket visat sig gång på gång.

 2. Pavlo skriver:

  Fin insats av grabbarna. Plus återigen till försvaret. Annars tycker jag det nästan bara är hetta som sticker ut. Dahlbom såg lite svajig ut.. även om han bara släppte en puck (som han borde ha tagit). Ett annat plus är Kenny, som inte backar. Han och anthon Eriksson är väldigt nyttiga för laget.

  Vad som oroar mig är lika som tidigare kommentarer, lindelöf. Vad är det Kevin, paananen o co ser i pojkspolingen. Han är ju inte visar inte någon som helst vilja så länge han inte får dribbla. Verkar inte bry sig alls. Nonchalant. Höll ännu en gång på att kosta vik segern. Undra vad lagkamraterna anser. Ett annat mysterium är att de ännu en gång spelar Mattisson istället för t.ex. Lidström. Mattisson gör ju verkligen ingen nytta alls. Står stilla, börjar jaga puck för sent och verkar bara vilja att det ska se ut som han försöker. Ser ut att vara rädd för hela omgivningen.

 3. VIKarn skriver:

  Ja Lindelöf igen, ställer nästan till det.
  Kan nån förklara för mig hans storhet??
  Både Pannan och Kevin (VLT) hyllar honom allt som oftast.
  Själv får jag snudd på hjärtinfarkt varje gång han har pucken i egen zon, eller när han står som point i PP.
  Visst grabben är teknisk, och besitter en viss offensiv talang. Men som försvarare är han totalt oduglig. Skola om han till forward istället.
  Så kanske jag får bli lite äldre.

  • Mikael Norén skriver:

   Samtidigt låg Lindelöf bakom 0-2-målet med fint puckarbete i egen zon där han fick fram pucken till Cederberg som snyggt skarvade vidare till Skiöld…

 4. robert jonsson skriver:

  Imponerande laginsats återigen med en defensiv som i stort sett utplånade Huddinges omtalade offensiv.
  Dock ett svaghetstecken att man inte avgör matchen i ett tidigare skede trots ett flertal chanser och full kontroll på matchen. Huddinge studsade upp sista fem minuterna o satte rejält tryck vilket tvingade Dahlbom till ett par klassräddningar.
  Sedan börjar det nu bli en vana att Lindelöf tappar pucken i pp vilket skapar frilägen mot oss. Den typen av misstag lär bort.
  Lindelöf har även ett för svagt skott för att vara pointman på blålinjen.