Hugh Jessiman och Robin Weihager ute på marknaden, är NJ fortfarande intresserad av Weihager?

Det är långt kvar till transferfönstret stänger. Det lär garanterat hända lite mer saker innan det stänger.

Kanske kommer även NJ värva något mer för att bredda VIK, som inte är superbreda, särskilt på forwardssidan. Men det är troligen tomt i den gulsvarta kassakistan.

Två spelare som finns tillgängliga är store powerforwarden Hugh Jessiman (Vienna Capitals) och backen Robin Weihager (Krefeld). Båda har kanske inte kommit till sin rätt i sina nuvarande klubbar. De finns tillgängliga för hugade spekulanter enligt mycket god källa.

Och om jag inte missminner mig var NJ intresserad av Robin Weihager tidigare, enligt MrMadhawk.se. Nu har dock Weihager ett tvåårskontrakt med Krefeld som måste lösas. Kanske kan bli något till nästa säsong?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Mikael Norén

  Viktor, förstår din poäng. Fast man kan inte låta den principen göra att man inte värvar överhuvudtaget under säsong, se hur Jacobsson lyft laget ex. Lärdomen av alla slutspelsflopparna är att man måste vara extremt noga med karaktären på de man värvar. En annan gemensam nämnare för flopparna är att de flesta var små finesslirare som inte klarat den tuffare slutspelshockeyn rent fysiskt. Så jag tror en fysisk lirare som Jessiman i alla fall inte skulle vika ner sig fysiskt i ett kval som de andra legoknektarna. Sedan kanske man kan ge en saftig bonus för bra leverans i slutspel/kval.

 2. Viktor

  Så var drömmarna igång igen på den här sidan om att köpa ihop ett lag – istället för att bygga ett. Det var inte många dagar sedan du Micke påvisade hur inköpta legoknektar underpresterar då det drar ihop sig till kvalseriespel.

 3. Marko

  Hugh Jessiman skulle ju vara en hyfsat våt dröm de! Sen är han rätt jäkla stor vilket inte skulle vara till nån nackdel när matcherna garanterat kommer ändra karaktär här framöver. Då skulle en sån kille va som handen i handsken!

  Så det är bara att rota fram halsduken och infinna sig i Rocklunda i kväll så vi får ett bra kassaflöde till klubben!

 4. Anders

  Hade ju inte sagt nej till Hugh Jessiman om man säger så. Ser otroligt spännande ut! Men med dom dåliga publiksiffrorna så tror jag inte det finns mycket guldmynt kvar tyvärr.
  Men drömma kan man alltid 😉

Tweets

Mathias Helsing Andersson - AvatarjaghetermathiasMathias Helsing Andersson

@VIKFanCentral Så som jag ser det är att han nu kommer hjälpa JJ och Wikman/Kangas att komma bättre till i offensiv… https://t.co/KcU5HNpWpV

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@MartinF021 Måste sova på saken gällande kedjorna. Mycket nytt att ta in 😊🙃

SvaraRetweetFavorit
Martin Fredriksson - AvatarMartinF021Martin Fredriksson

@VIKFanCentral Tycker man ska återgå till From Karlsson Bergman, den kedjan var riktigt bra. Bra att ha en riktigt… https://t.co/3T1Adv1WUT

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Seger i genrepet mot Södertälje inför premiären mot Tingsryd med en del positiva indikationer och stekhet Lunsjö -… https://t.co/5Fb2DDuYdc

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto