Hugh Jessiman och Robin Weihager ute på marknaden, är NJ fortfarande intresserad av Weihager?

4 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Viktor, förstår din poäng. Fast man kan inte låta den principen göra att man inte värvar överhuvudtaget under säsong, se hur Jacobsson lyft laget ex. Lärdomen av alla slutspelsflopparna är att man måste vara extremt noga med karaktären på de man värvar. En annan gemensam nämnare för flopparna är att de flesta var små finesslirare som inte klarat den tuffare slutspelshockeyn rent fysiskt. Så jag tror en fysisk lirare som Jessiman i alla fall inte skulle vika ner sig fysiskt i ett kval som de andra legoknektarna. Sedan kanske man kan ge en saftig bonus för bra leverans i slutspel/kval.

 2. Viktor skriver:

  Så var drömmarna igång igen på den här sidan om att köpa ihop ett lag – istället för att bygga ett. Det var inte många dagar sedan du Micke påvisade hur inköpta legoknektar underpresterar då det drar ihop sig till kvalseriespel.

 3. Marko skriver:

  Hugh Jessiman skulle ju vara en hyfsat våt dröm de! Sen är han rätt jäkla stor vilket inte skulle vara till nån nackdel när matcherna garanterat kommer ändra karaktär här framöver. Då skulle en sån kille va som handen i handsken!

  Så det är bara att rota fram halsduken och infinna sig i Rocklunda i kväll så vi får ett bra kassaflöde till klubben!

 4. Anders skriver:

  Hade ju inte sagt nej till Hugh Jessiman om man säger så. Ser otroligt spännande ut! Men med dom dåliga publiksiffrorna så tror jag inte det finns mycket guldmynt kvar tyvärr.
  Men drömma kan man alltid 😉