Hur bli bättre 5-mot-5 där Mariestad briljerar & Arbogas Anthon Eriksson intressant spelartyp som kanske saknas

Tuffa Mariestad lever högt på sitt spel 5-mot-5. FOTO: RUNE ÅHLÉN

1 svar

 1. KORPHOCKEYN i blickfånget skriver:

  Västerås gurkor huserar numera i Div 1 ”västra Korpen”..
  Det känns bara mer och mer betydelselöst att på plats bevittna dessa fullständigt ointressanta korpbataljer som VIK numera är en del av.

  Publiksiffrorna i Skräcklunda Ishall är stadigt minskande och ganska snart är VIK nere, i alla fall på ”verkliga” publiksiffror som ligger runt 1000 personer per hemmamatch.

  De”glädjesiffror” som gång på gång inrapporteras, speglar ju som alla numera säkert vet, INTE den krassa verkligheten ett dyft.

  Mellan 2000-2300 pers som inrapporterats på VIKs senaste 3 hemmamatcher är ju bara BS, eller om man så vill, en fasad för att lura gemene man att tro att intresset i Div1 ”Västra korpen fortfarande ”lever”,vilket det ju i verkligheten knappt gör längre i Gurkstan.

  2058 pers som rapporterades senast i förlustmatchen mot det fruktade ”superelitlaget” Kumla…var ju bara löjligt BS.

  Inte en själ över 1500 pers var på plats i Skräcklunda Ishall den kvällen..

  Och mycket snart är de reella och KORREKTA publiksiffrorna på VIKs hemmatcher parkerade på cirka 1000 pers per hemmamatch,och kan förhoppningsvis bibehållas där.
  Dock är risken överhängande att det framledes även kan bli en bit under 1000 pers på VIKs hemmamatcher..

  Intressantare än så är det dessvärre inte att bevittna skräpiga Korpbataljer i div 1 Västra, även om det bor över 100000 människor i Västerås…