Inför Asplöven-VIK Hockey: Match på gränsen…

3 svar

 1. GurkOlle* skriver:

  Hur jag tänker inför nästa säsong? Svårt att säga. Vi vet ju inte riktigt vart denna säsong tar vägen. Får vi behålla Berglund, Backlund och Mikkelsson hela säsongen,ja då vete tusan om vi inte kan ha en liten chans att gå hela vägen.

  Men oavsett vad som händer finns det anledning att försöka efterlikna det som Leksand uppnådde till denna säsong, nämligen kontinuitet. Inte sedan återkomsten till Allsvenskan har vi haft förmånen till något liknande.

  Nu vet du lika väl som jag att inga spelaragenter är intresserade av att skriva långa kontrakt med sina adepter. Åtminstone inte kontrakt utan en mängd ”gummiparagrafer” så att spelaren i fråga kan lämna klubben när han vill, i princip.

  Jag när helt enkelt en liten önskan att vi någon gång ska kunna behålla de ”guldkorn” som sportchefen hittar över en längre tid.

  Det är oerhört frustrerande att få börja om varje säsong på ruta ett! En situation vi säkerligen kommer få leva med många år framöver om inget dramatiskt inträffar. Vad vår klubb behöver för att komma upp på ”rätt nivå” är helt enkelt – mer pengar(eller en inställd säsong i NHL)

 2. Mikael Norén skriver:

  GurkOlle, intressant att du redan lyfter blicken mot nästa säsong. Enligt MrMadhawk är det ju redan full förhandling där. Känns inte omöjligt att behålla Fornataro och Brady. Antar att Lundbohm lämnar och intressant vad som händer med Zettergren med sitt utgående kontrakt. Lär behövas några nya offensiva vapen. Hur tänker du?

 3. GurkOlle* skriver:

  Tror det kan vara helt rätt att sätta Lars Johanssons som båsvakt nästa match. Mot Malmö och Leksand har han visat tecken på en viss avmattning vilket får ses som fullständigt naturligt då det är svårt att hålla riktigt hög nivå en hel grundserie.

  När det gäller Matt Fornataro värderar jag honom lika högt som Berglund och Backlund. Vilken underbar spelare! Tänk om vi redan nu kunde knyta honom till oss för ännu en säsong. Det vore mumma…