Inför IF Björklöven- VIK Hockey: Tredje raka?

7 Responses

 1. DaddyAros skriver:

  Nu blev man ju riktigt nyfiken vad som egentligen hände? Eller inte…
  Håller med funderaren, det enda vi har är dagen idag och den innehåller en sjubrakarns match till kvällen, som dessutom går att se gratis på viasatsport.se
  Vinn Gulsvart, vinn!

 2. Funderaren skriver:

  Det här var nog det mest ”off topic” någonsin på den här sidan. Nu siktar vi på tre pinnar mot löven istället för att gaffla om nåt som eventuellt hände i augusti.

 3. Pelle skriver:

  Det blev aldrig någon konkurs, för då hade de inte fått spela i ettan heller.

 4. 007 skriver:

  Per verkar ha tittat för djupt i hostmedicinen den här morgonen. Det blir ju så mycket bättre att komma med korrekta saker när man säger sig veta något.

 5. Per skriver:

  @Olle, han pratar om nolifsen till vik supportrar som inte gjorde annat än att söka bråk mot övriga lags supportrar under Umeå hockey cup. Han säger ingenting om hur spelarna betedde sig… Gör om gör rätt. Vet själv att några vik supportrar pucklade på några Vasa supportrar under cupen som inte ens ville bråka, sedan när vasas ultra liknande del av fansen skulle göra upp med dessa idioter så flydde dem med svansen mellan bena! Riktigt patetiska människor

 6. Olle skriver:

  Grundström: ”dra alla över samma kam” säger man väl ändå? Sedan vet jag inte om vi såg samma match när Västerås mötte Löven i augusti. De enda slagsmål jag såg var de som inträffade på isen.

 7. Mycket bra skrivet.
  Nu ska jag inte dömma alla VIK:are över samma kam, men jag hoppas verkligen att de som befann sig i Umeå under Umeå Hockeycup under försäsongen stannar hemma för det drabbar ju bara föreningen & sedan de VIK-supportrar som faktiskt sköter sig. Dessa supportrar har inget i någon hockeyarena att göra utan borde syssla med boxning om de vill puckla på någon. Då sker det ju på lika villkor.

  Varmt välkomna ikväll till ett kokande Umeå Arena. 😉