Västerås spetsiga kanadicker visade att de kan mot Karlskoga

11 svar

 1. Marko skriver:

  Kenndal McArdles passing på Romanos mål är fan LÄTT den läckraste passning jag någonsin sett! Så sjuk kroppsfint han gör.. Fast jag sett passningen massor med gånger idag så tror jag (nästan iaf) att han ska skjuta där! Klass på de!! Romanos dragnig/dragningar i andra perioden ligger dock inte långt efter! Hann inte se vem av BIK:arna dom fick hämta med taxi i Sala efter ovan nämnds dragning! Hoppas motståndarna fortsätter att stirra på puck.. Ser så härligt pojklagsaktigt ut när man blir ordentligt bortdribblad, haha! Varje gång våra transatlanter målar/passar/gör poäng så hoppas jag det gnids in ordentligt i ANSIKTET på Tommy ”Vitryssen” Salo!

 2. asd skriver:

  Romano borde varit med på top 3 och petat ner helmersson på en 4e plats.

 3. t-pain skriver:

  Helmer var bra! Mycket bättre än björklund igår.

 4. GurkOlle skriver:

  Tröttsamt att fortsätta tjata om att Helmersson ”är så dålig”. Ja, han var närmast kass under försäsongen, stundtals, men har lyft sig rejält nu. Han ska inte briljera. Han ska kötta och stångas runt eget mål. Där är han urstark och gör ett mycket bra jobb. Så även i matchen mot BIK!

 5. Jeppe på berget skriver:

  måste hålla med!!

  Helmersson va jätte bra idag!! tycker man något annat beror det på oförmåga att se isen under en match!!

 6. Robban skriver:

  Thalberg och Helmersson är kompisar. Thalberg skriver aldrig något dåligt om 44…..

 7. Mikael Norén skriver:

  Ok, var j18 bra? Kolla vilka Thalberg plussar för. Helmer! Snälla lev inte kvar i en spelares gamla dåliga insatser, lev i nuet. Tack.

 8. Fan skriver:

  Kanske var nån j-18 match tidigare på dagen. Var nog en 4-5 backar som var bättre än honom på A-lagsmatchen.

 9. Mikael Norén skriver:

  Fan, jag det gjorde vi verkligen. I hockey finns det något som kallas försvarsspel. Har man inga backar som Helmer släpper man in en massa mål och då måste forwards göra ofantligt många mål. Mitt tips till Dig min käre vän är att börja titta på matcherna och helheten.

 10. Fan skriver:

  Tror att vi tittade på olika matcher om #44 var tredje bästa spelare.

 11. DJ skriver:

  Doell är ju jättebra och Williams har börjat hitta Caputi med passningar. Tror Williams skjuter mer när hans nya handskar kommer. Det ser bra ut i den kedjan enligt mig.