Inför Kalmar och AIK med Niclas Lundgrens ord med lite blommor till Markus Odens fart och driv & ett nytt fyllig gästinlägg med Mr. C. om VIK:s defensiv och behov: ”En Hampus Harlestam från Almtuna vore perfekt”

Niclas Lundgren ger lite blommar till Odens för hans fart och driv mot mål. (Arkivfoto)

8 svar

 1. ÅÄÖ skriver:

  Mr C har gjort ett gediget jobb. Det som saknas är vilka som är inne på isen mot vilka. Kanske en avgörande aspekt. Ställer mig dock tveksam till att ett lag som ska försöka spela 0-0 hela tiden blir framgångsrikt. Med all respekt för mr Cs älskling skedung som är bra i sin roll.

 2. Kerura skriver:

  Väldigt intressant inlägg.

  Gäller att täta defensiven nu så kan laget lyfta.

  Undrar om Almtuna släpper en sån som Harlestam? Micke vad tror du om att värva honom?

 3. KS skriver:

  Man hoppas ju verkligen att VIK-ledningen läser denna blogg

 4. PatrikH skriver:

  Mycket intressanta analyser av Mr. C som jag helt delar, samtidigt mycket som står på spel för VIK de kommande matcherna, om laget ska klara att växla in på en framgångsväg eller fortsätta att hacka i spelet. Det viktiga är att laget får igång sitt system och samtidigt vinner matcher. Hittills har VIK lyckats mobilisera sig mot topplagen och samtidigt underskattat sämre placerade lag i tabellen. Blir intressant att se hur Kalmar och AIK faller ut.

 5. Anton skriver:

  Vilken analys MR.C håller med ring NJ.
  Såg att Emil Lundberg är ledig verkar vara en karaktär spelare efter de intervjuer jag har sett. Såg att den finns några intressanta centrar i shl som kanske inte riktigt fått det att lossna bland annat:
  Erik Jinesjö Karlsson
  Arvid Costmar
  Gustaf Westlund
  Sen har jag saknat en fysisk back.

 6. KS skriver:

  Mr. C borde ta plats som ass tränare i den här organisation. Återigen väl skrivet och väl analyserat. Ring till NJ å sök jobb

 7. UliH skriver:

  Riktigt intressant läsning. Ligger nog mycket i detta

  • Bozo skriver:

   Komarek har matchats alldeles för hårt. Går nog att se att hans statistik tagit rejält med stryk i matcher när han fallit igenom helt. Han är nog inte van med så många minuter i sånt högt tempo. Elias Pettersson har varit en besvikelse hoppas att hans axlar släpper efter JVM. Alltid nervöst för lovande juniorer att de ska missa JVM. Räcker att ett par andra okända får succeutveckling och man blir petad.