Inför Karlskoga som blir ett bra test gällande defensiv och tuffhet & insatt om backmarkanden (med två namn) då fortsatt skadedrabbad Fernholm ser ut att bli borta ett tag

Simon Fernholm såg trots rost lovande ut i debuten. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

6 Responses

 1. Bozo skriver:

  Känns som en fortsättning på förra säsongen. Man sprattlar till ibland men aldrig hela 60 min och sen rejäla bottennapp för ofta. Känns aldrig som möjligheten till scenförändring finns, framgångsrik matchcoachning uteblir helt.

 2. Bozo skriver:

  Funderar starkt på att det är dax att tacka av Z och Paananen. Spelare utvecklas inte, man blir snarare sämre i VIK som det sett ut senaste säsongerna. Nån chans till är de värda, men sedan behöver klubbledningen ta sig en funderare om dessa två herrar är rätt fortsatt väg.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Är just nu i Rocklunda, paus efter andra perioden i Rocklunda 1-2 mot Karlskoga med bedrövligt försvarsspel i denna period. Bla. två frilägen för Karlskoga när VIK spelar 5-4 undrar hur detta slutar ☹

 4. Mathias skriver:

  Jag gissar på att Fernholm och VIK kommer gå skilda vägar inom en kort tid.

  • Bozo skriver:

   Det har jag svårt att tro, han är nu rätt till sjukpeng och VIK har nog knappt några utgifter för honom så länge han är sjukskriven. Men det behövs plockas in en bra back per omgående, för att åtminstone öka på konkurrensen.

 5. PatrikH skriver:

  Synd att vi inte kan mönstra ett fullt lag. Hoppas att vi fyller på med duktiga juniorer och att de tar sin chans att visa upp sig ikväll! Trots detta att vi inte kan ställa bästa lag på isen så är det viktigaste varje spelares egna hälsa.