Inför Sundsvall och VIK måste troligen vinna 17-18 av de 22 återstående för god chans att passera AIK eller Tingsryd

3 svar

  1. gns skriver:

    Måste nämna FJ också. Vilken skillnad det blev i offensiven när han kom tillbaka och det kommer att märkas ikväll också hoppas jag. Mkt VIKtig spelare för VIK.

  2. gns skriver:

    Kan Korhonen växla upp redan till kvällens match är mkt vunnet. På något vis tror jag på honom och på Sorkin. Guldvärda när det väl gäller tror jag, men nu gäller 3p, Inget annat!

  3. Johan skriver:

    Visst krävs det att VIK snäppar upp sig rejält spel- och framförallt poängmässigt för att kunna komma avancera till topp-2. Jag tror dock att med förstärkning av Korhonen och när så småningom Davidsson och Lihagen kommer tillbaka så kommer vi få se ett lag som blir bättre och bättre ju längre säsongen lider. Dessutom har det ju varit uttalat från VIK:s sida att man vill vara som bäst i slutet på säsongen vilket gör att det kanske inte är så konstigt att det känns lite krampaktigt så här ca halvvägs in i densamma. Tror dessutom att nykomlingen Tingsryd (respekt till dom so far) inte riktigt kommer orka hålla i hela säsongen. Att nykomlingar överraskar och spelar bra långt in på säsongen har vi sett förut men vi har också sett att de inte riktigt orkar fullt ut (minns Vita Hästen förra säsongen). Nej, topp-2 kommer vi få se och att det blir AIK som tar den andra platsen känns ju nästan oundvikligt (Bratt: vilken spelare!).