Inför Timrå och expert om Rögles nye Deveaux

På torsdagskvällen får vi se VIK på nationell TV i Viasat borta mot bottenlaget Timrå. VIK bröt lite av en trend senast då man faktiskt trots en rad segrar slog ett desperat bottenlag i form av Oskarshamn.

Fransson är tillbaka i kassen och Gråhns går in på Williams plats i “tredjekedjan”.

Kan VIK åter hitta motivation att slå ett extremt taggat och desperat Timrå? Sist vann Timrå borta mot AIK.

– Timrå har ända sedan novemberuppehållet varit ett mycket skört lag, säger Timråbloggaren Jimmy Hamrin. Man har varit ojämna där man sällan nått högstanivån.

Emil Pettersson och Johan Persson glänste senast lagen möttes i Västerås. Hur skulle du vilja beskriva denna dynamiska duo?

– Emil ser isen bra och är tekniskt skicklig. Johan är intensiv, teknisk och bra på att komma till avslutslägen, säger Jimmy avslutningsvis.

***

Även Rögle har biffat upp laget genom att värva fint meriterade forwarden André Deveaux, en bjässe med bra AHL-meriter och hela 109 kilo tung.

– En spelare som ska stå framför mål och göra sina poäng där. Han var i Klagenfurt i tre veckor men spelade aldrig på grund av problem med transferkortet. Har dock begränsad skridskoåkning och jag är lite tveksam hur han klarar farten i Sverige, säger en initierad expert Centralen talat med.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto