Inför Timrå och expert om Rögles nye Deveaux

På torsdagskvällen får vi se VIK på nationell TV i Viasat borta mot bottenlaget Timrå. VIK bröt lite av en trend senast då man faktiskt trots en rad segrar slog ett desperat bottenlag i form av Oskarshamn.

Fransson är tillbaka i kassen och Gråhns går in på Williams plats i “tredjekedjan”.

Kan VIK åter hitta motivation att slå ett extremt taggat och desperat Timrå? Sist vann Timrå borta mot AIK.

– Timrå har ända sedan novemberuppehållet varit ett mycket skört lag, säger Timråbloggaren Jimmy Hamrin. Man har varit ojämna där man sällan nått högstanivån.

Emil Pettersson och Johan Persson glänste senast lagen möttes i Västerås. Hur skulle du vilja beskriva denna dynamiska duo?

– Emil ser isen bra och är tekniskt skicklig. Johan är intensiv, teknisk och bra på att komma till avslutslägen, säger Jimmy avslutningsvis.

***

Även Rögle har biffat upp laget genom att värva fint meriterade forwarden André Deveaux, en bjässe med bra AHL-meriter och hela 109 kilo tung.

– En spelare som ska stå framför mål och göra sina poäng där. Han var i Klagenfurt i tre veckor men spelade aldrig på grund av problem med transferkortet. Har dock begränsad skridskoåkning och jag är lite tveksam hur han klarar farten i Sverige, säger en initierad expert Centralen talat med.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@robbieblind @VIKFanCentral Om det inte går att hitta en ny klubb för de som inte presterar. Men sannolikt lättare… https://t.co/YaNUSiyI4Z

SvaraRetweetFavorit
Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@Rexxius @VIKFanCentral Problemet är att den här säsongen kan vi inte ha avlönade spelare sitta på läktaren. Samma… https://t.co/B5ykRq8cnR

SvaraRetweetFavorit
Champ! 💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlinChamp! 💛🖤🏒

@VIKFanCentral Är spelsystemet för krångligt? Funderar man för mycket på vad man ska göra så man gör fel på dom mes… https://t.co/DW7KGW72b1

SvaraRetweetFavorit
Rexxius - AvatarRexxiusRexxius

@VIKFanCentral Hur ser du på att bereda en plats till AL? Enklast såklart att inte förlänga AM eller NL, men spelm… https://t.co/QLrsY4HMUD

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto