Inför Västervik och Tingsryd med fortsatt osannolikt manfall och backsidan lär förstärkas – men troligen inte av Stefan Warg (ex Örebro & Djurgården)

FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Anton skriver:

  Tycker det finns många spännande spelare i division 1.
  Forward:
  Till exempel Oscar Nordin tycker jag är spännande spelar just nu i troja som inte ligger på slutspelsplats i division 1. Är bara 22 år och spelat i HA tidigare. Både med Modo och Östersund. Blir han lyckat kan han vara kvar även nästa.
  Adam Karlsson från Sura ser också spännande ut.
  Angående backar är följande spelare spännade:
  Dennis Fröland från Troja
  Sen kollade jag lite på JVM trupperna och tycker det även där finns intressanta spelare
  Stian Solberg från Vålerenga
  Milan Pisoja HK Dukla Michalovce
  Benjamin Quinn
  Nick Meile
  Fast drömmen skulle vara Kalle Kangas från Jokerit. Tycker VIK behöver en till Kangas i laget.

 2. Emil skriver:

  Christoffer Jansson eller Blake Speers? Får känslan av att Blake skulle kunna göra det mycket bättre i årets upplaga av VIK. Hans kraftfulla uppåkningar genom mittzon och intensiva spelstil skulle göra gott. En sådan spelare kan smitta av sig god energi till de andra i dagsläget lite avslagna spelarna.

  Christoffer är antagligen ett rent fynd och skulle passa in väldigt bra i detta bygge likväl. Antagligen billigare än Blake dessutom.

 3. Chrille skriver:

  Ja det är absolut nödvändigt att förändra och förstärka försvarsspelet. Har det inte funkat efter 24 omgångar lär det inte plötsligt börja göra det heller. Sorgligt att vi läcker så otroligt bakåt när vi har en väldigt bra offensiv som skulle bli ändå bättre om det täpptes till bakåt. Kan vi förstärka måste det bli på baksidan. Gärna hungriga duktiga 1;an backar istället för trötta allsvenska spelare. Förstår inte hur det inte går att få till defensiven om man tycker/tror på de egna spelarna.?

  • C skriver:

   Jag känner mig som en trasig upprepande skiva nu men i min värld så har det här laget aldrig fått visa upp sig med skapligt full trupp där spelarna samtidigt förstått och lärt sig spelsystemet.

   Första 10-15 matcherna hade vi problem med att ”få ihop” laget och lära sig spelsystemet. Var ska importerna spela för att prestera bäst mm.

   Sen blev Topping avstängd och vi förlorade 4 av 5 matcher och sen han kom tillbaka har vi väl vunnit iprincip allt borta men inte orkat hemma pga att vi får gå på 3 linor konstant. Dessutom finns det inget manöverutrymme för Helmersson att bänka spelare som är ur form/för dåliga. Alla måste spela konstant eftersom vi knappt får ihop 3 linor A-lagsspelare ens.

   Dock så är det bråttom att få tillbaka eller värva spelare nu för tåget lämnar perrongen just precis nu och vad jag ser sitter man lite väl lugnt i båten från sportchefshåll. Laget behöver ett par brunkare som kan spela 0-0 och stärka boxplay.

   • Johan skriver:

    Laget behöver ett försvar som håller allsvensk klass….punkt