Intressant att höra familje/partnerperspektivet via flickvän – VIK ska ha lockat Roe med större pengar än Österrike & insatt om Dichow som är en intressant ung dansk i Kristianstad

Fortsatt glest inledningsvis för sedan fulla hus i september?

5 Responses

 1. PatrikH skriver:

  ”Undrar förresten hur det blir med publik i höst. Planen är väl att öppna upp typ hela samhället i september? Om nu de flesta sköter sig med avstånd och vaccinering enligt vetenskapen.”

  Det finns vetenskapsmän som varnar för så kallad immunflykt som innebär att viruset forceras till att mutera på ett olämpligt sätt (mer smittsamt och värre infektion) när vaccinering sker under en pandemi. Låt oss hoppas att detta inte sker, sedan så är ju de ”vacciner” vi har fått en metod att få cellerna i kroppen att skapat så kallade spikproteiner som kroppen ska utveckla antikroppar emot. Om instruktionen i mRNA eller DNA leder till att ett spikprotein skapas som inte motsvarar det aktiva virusets spikprotein så kan själva verket kan antikropparna mot de ”vaccininducerade” spikproteinerna bidra till att förstärka infektionen s k Antibody-Dependent Enhancement
  antikroppsberoende infektivitet. Med detta vill jag bara säga att om det blir en större smittspridning eller inte i höst har mycket lite att göra med om vi sköter oss. ”Vaccinerna” stoppar inte viruset från att replikeras och spridas utan agerar endast mot spikproteinet i sig, vilket innebär att effekten är långt ifrån så hös som för traditionella riktiga vacciner med avdödade virus.
  Låt oss i alla fall hoppas att våra naturliga immunsystem med alla dess skyddsmekanismer med T-celler och det medfödda immunsystemet är så starkt att ingen större smittspridning sker i höst.

  • Pelle skriver:

   Har ju kommit en del oroande rapporter från Israel som ju ligger långt före oss när det gäller vaccinering. Samtidigt så får man ju inga tydliga besked av någon konstig anledning. Vill det sig illa så kommer folk bli sjuka i höst i Sverige trots att de är vaccinerade. Risken är då att det blir bakslag i öppnandet av samhället. Då kommer folk att tröttna och det blir stora protester. Vi kan inte ha ett nerstängt samhälle för evigt, kommer folk resonera.

  • Alkemisten skriver:

   Vad är det som säger att ett virus inte kan mutera till ett ”snällare” virus?
   Det kan bli mer smittsamt men samtidigt ge mildare symtom.

   • PatrikH skriver:

    Hej Alkemisten,
    normalt sett är det så virus brukar mutera, men när selektionstrycket ökar genom vaccinering under pågående smittspridning så blir det de mer smittsamma och farligare mutationerna som tar över, enligt Geert van den Bossche.

 2. Red line skriver:

  Oj det där kan bli problematiskt. Vill nog ha en del uppmärksamhet och att då sitta ensam i en lägenhet medans killen är på bortaresor kan bli tufft. Hoppas de fått ett okey boende i ett bra område och att hon kan hitta någon bra tjejkompis som orkar prata lika mycket 😉