Johanssons, Fagervalls och Hellgrens Västerås kvalserieklart och bäst när det gällde i Karlskrona

6 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Läktarplats, tack för bra synpunkter, klockren genomgång av kedjorna. Hoppas man kan få ordning på kedja med Johansson, Brady och Eriksson, det kommer behövas att leverarar på topp, dock har ju Brady eller Eriksson aldrig riktigt spelat på denna nivå förut, kan ju spela in. Vad synd om du slutar kommentera! Måste ju hoppas på det bästa nu och se hur laget klarar sig mot Timrå och Rögle

 2. Läktarplats skriver:

  Då var säsongen slut – för nu börjar Bonussäsongen. STORT GRATTIS till spelarna och ledarna, ni är ett kanongäng! Jag har varit helt säker på att VIK skulle klara sig till ”förkvalsserien” men att ni skulle knipa en direktplats till kvalet ÄR STORT – ÄR GRYMT!
  Nu ska jag bara ägna mig åt att följa och njuta av VIK;s matcher i kvalet. Inga fler kommentarer och omdömen från min sida efter dagens inlägg.
  1a linen – vilken enorm målproduktion ni fått till men glöm för sjuttsingen inte bort defensiven. Man är alltid lite orolig när ni hamnar i egen zon.
  2a linen – här saknas en vitamininjektion, kanske något som Fagervall kan lösa?
  3e linen – ni är ett tryggt och fartfyllt gäng och håller mestadels till i offensiv zon. Släpp prestationspressen så kommer målen!
  4e linen – fasiken vad ni jobbar! Fortsätt!
  Backarna – oj vilken härlig högsta nivå ni har, bland annat visat i mål & poängstatistiken. Men darra inte i trängda lägen.
  Lasse – fortsätt och njut av att du är seriens bästa keeper.
  Bänken – där borde ingen sitta för alla i nuvarande trupp har kvalifikationer att vara ordinarie och är värda att få vara med och göra allt för att ta VIK till eliten!

 3. Mikael Norén skriver:

  Lillgurkan, han, tyvärr verkar många ha kvar samma glasögon som då Helmer inte var speciellt bra förut. Dags att byta brillor, vissa spelare kan utvecklas och bli bättre faktiskt. Det sker små misstag av varje spelare varje match nästan, man måste även se det bra vissa gör utan puck…

  Om Emmerdahl har känningar av hjärnskakning skulle han nog varit hemma och vilat.

  Dessutom är det ju ett stort underkännande av er av Fagervall, som matchar Helmersson så hårt!

 4. han skriver:

  haha alltså var är världen påväg när man kallar helmer för backklippa? till exempel utvisningen på janohls va ju som alltid totalt onödigt bara för våra slöa hög till kapten inte orkade åka skridskor. Killen hänger inte med, proppa spelarn istället för att agera ryggsäck och trycka fast folk folk mot sargerna. nä, det är stor Svanberg varning på helmers spel.om han får förnyat kontrakt blir jag hellre örebroare!

 5. Lillgurkan skriver:

  Mycket skönt att knipa topp 3-platsen! Jag håller dock inte med dig om Helmerssons storhet. Han har spelat rena juniorspelet den här säsongen och har sämst +/- av backarna… Emmerdahl har nog fortfarande känningar från hjärnskakningen, och att det är därför han inte spelade igår?

 6. Dc skriver:

  Grymt skriver som vanligt 🙂 Grattis VIK till kvalet! Enormt kul!