Källor: ”Niklas ”NJ” Johansson är i princip klar för Örebro”

8 svar

 1. Henrik skriver:

  PatrikH

  Tror inte det blir aktuellt då väldigt få får sitt genombrott i vik. I Hästen får dom garanterat mer speltid. Men vem vet 🙂

 2. PatrikH skriver:

  Varför har inte VIK samarbetat mer med Örebro? Vore bra om vi kunde låna spelare från Örebro, tex en målvakt. Hoppas att NJ öppnar för det.

 3. bz skriver:

  Kul för NJ och kanske mindre roligt för VIK. Jag vet att vi inte spelar i samma serie. Men att klubbarna har samma upptagningsområde kanske gör att NJ i Örebro kostym hämmar Viks utveckling något. Känner nu att det är viktigt att få en ny sp på plats. Vi får hålla tummarna att det blir ett bra val.

 4. supermario skriver:

  Jimmy, det är precis det som varit problemet
  Den röda tråden är obefintlig. Gamla meriter och fräsiga namn har fått förtur. Säsongen 13/14 hade vi 26 forwards som representerade VIK under säsongen. Galen omsättning som arbogafolk varnade för men som vi ignorerade.

  Sen kan man ju inte sticka under stol med att det varit en rätt rolig tid för en silly-knarkare som en själv. Den har tiden på året t ex. Det var aldrig tråkigt med NJ vid rodret runt transferdeadline

 5. gul snö skriver:

  Lysande exempel på att ”sparka skiten uppåt”. Sportchefer i Sverige är så usla på att göra det svenskar är bäst på ”att bygga lag”. Det överanalyseras för mkt speciellt om det finns pengar, gör det enkelt istället och sedan håll det stabilt.

  VIK har denna säsong verkligen visat att ishockey är en lagsport. Om inte 5mot5 funkar så får man inte självförtroende i Special Teams heller. Bygg lag på försäsong och sluta pilla sen. De som kommer senare vill endå egentligen inte representera klubben utan vill bara ha en inkomst.

 6. Jimmy skriver:

  Har gått igenom alla spelare som har varit i Vik under Johanssons tid.

  Helt otroligt egentligen! En spelaromsättning som saknar motstycke i mina ögon. Vill inte skriva ut enskilda spelare, men det set förjävligt ut. Man brukar prata om en identitet hos ett lag. Det är en utopi med tanke på hir tidigare år har varit. Sen självklart att Allsvenska lag blir sönderköpta efter säsongens slut och att man får bygga nytt.

  Men vart var hans röda tråd gällande värvningar??

 7. Sven-Göran skriver:

  Iofs rätt länge sedan Fahlander stod för en kista i Örebro. Han är vanlig sponsor numer och vare sig mer el mindre.

  Angående PG och vad han ska göra? Tja kanske återgå till att bli klubbdirektör vilket var hans urpsungliga uppgift

 8. supermario skriver:

  Om så blir fallet. Undrar vad Pontus Gustafsson ska göra då? Rätt erfaren sportchef, som visserligen verkar bygga liknande lag som NJ, så kanske inte är intressant för VIK. Sedan vill man nog kanske ha en SC klar innan säsongerna är färdigspelade