Kampanjen #bliviktig rullar vidare & expert om Rögles nye Peter LeBlanc

Kampanjen #BliViktig rullar vidare. 164 personer har samlat in 111 666 kr i skrivande stund. Men det behövs troligen mer.

Känslan är att NJ inte kan slå till som han vill och han betonar att laget behöver fyra bra spelare till. Lite kan det vara så att om det visar sig att NJ inte kommer kunna värva som han vill, kan han åtminstone i efterhand peka på att han flaggade för behoven.

Centralen har redan stöttat med en slant. Nu är det snart löning så Centralen sätter in ytterligare 300 kr. Dessutom ska jag be en kompis att göra likadant. Om vi alla som tidigare givit skulle göra samma sak skulle det ge en en ny skjuts i insamlingen.

SSK samlade in runt 1 550 000 kr enligt uppgift och Djurgården har samlat in runt 500 000 kr. Inte ska vi vara så mycket sämre?

***

Centralen var först med att avslöja att Peter LeBlanc var på väg till Sverige. Nu hamnade 26-åringen i Rögle. Så här säger en scoutkontakt till Centralen:

– Jag har kollat LeBlanc fyra gånger, men lade aldrig märke till honom. LeBlanc hade ett bra år i Rockford, som han dock ännu inte kunnat upprepa.

– En målskytt som inte gör så mycket mål längre. Bra händer, bra skott men saknar snabbhet i fötterna, kan inte skapa separation och komma loss. Bra kille utanför isen jag har hört, säger denna mycket meriterade källa.

5 svar

 1. gurkfille95 skriver:

  Viktigt att samtliga VIKARE skänker en slant. Som NJ sa att om alla skänker en peng så blir det en jättesumma på slutet. Tycker för övrigt att centralen gör det riktigt bra. Följ min VIK blogg också Tack 🙂

 2. Andreas skriver:

  Skickade in 200 kr igår. Gör det du också!

 3. simon skriver:

  Kastade in 1200kr nyss, lägg du oxå ! De flesta borde ha råd att skänka en 100 varje månad i ett år!? 🙂

 4. Bonzon skriver:

  Tycker inte att NJ handlat varken ivrigt eller osmart. Men betydande del av budgeten intecknades säkert i samband med förlängningen av Williams, Fransson och de tre prestigevärvningarna McGrath, Johner och Angell. Det som säkert inte gått enligt plan, är de ”billiga” spelarna för fjärdelinan och boxplay som man säkert räknat med att behålla (Messy, Mårtensson kanske McArdle). Nu måste de också, mitt i jakten på ett par backar, ersättas och det får inte kosta, alltså måste priserna ner innan NJ slår till. Men det jobbas säkert hårt.

  Sen har jag ingen aning hur artistkontraken fungerar, men det kanske kan vara ett aktuellt upplägg för en eller två av de tilltänkta nyförvärven?

 5. Swanson skriver:

  SSK har samlat in 1,6 MKR hittills.

  Där omkring behövs för två av NJ:s spelare. Har NJ handlat osmart och vart för ivrig för tidigt?