Spekulationer och lite mer spekulationer & expert kort om Södertäljes nya back Gulasi

5 svar

 1. Jim skriver:

  intressant om conny är klar då kliver han nog in och ska servera smörpass till williams 🙂

 2. Andreas skriver:

  Conny Strömberg klar! Vilken kedja aka han in i? 🙂

 3. Max skriver:

  Karlovy Vary 12a av 14 lag i ligan. Gulasi måste vänt tabellen upp-och-ner.

 4. Robin skriver:

  Laguppställningarna ser bra ut. Men skulle hellre vilja se slangen på backplats denna säsong 🙂

 5. HerrKavaj skriver:

  Så här säger Gulasi själv i en intervju till UppdragSport.se

  Var dom bästa eller sämsta lag ? 🙂

  ”– Jag spelade förra säsongen i Karlovy Vary som var ett av ligans bästa lag, och där fick jag omkring 26 minuter speltid per match. Jag hoppas få en liknande roll i Södertälje, men – förstås – det är upp till tränaren och jag kan bara göra mitt bästa för att få hans förtroende, säger Gulasi till UppdragSport.se.”