Kan VIK fortsätta maxa och växa via sina unika men ganska smala styrkor & forward i Skellefteå på marknaden

Kalle Östman behövs frisk nu. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 Responses

 1. Pelle skriver:

  Bekräftat på EP att det blev Pelicans.

 2. Marko skriver:

  Ja Mikael, han är riktigt bra i sina bästa stunder men tyvärr så är det väl alltför sällan han har dessa i dagsläget. Nu verkar Lahtisklubben ( Västerås vänortstad) Pelicans vara det hetaste ryktet i Finland då de fick en skada på deras Tjeckiske forward förra veckan (borta ca 6-8v) och kan behöva förstärka. Kommer nog beslut om honom i veckan antar jag.

 3. Marko skriver:

  Åkte med samma plan som J-M Aaltonen i lördags från Helsingfors och det finns säkert en del intresse bland de finska klubbarna att ta ”hem ” honom. Kanske var lite övergångssnack för hans del på Finlandsvisiten mitt under säsong.J-M A är dock en relativt dyr spelare och Kärpät har precis tagit hem Jussi Jokinen men visst kan Aaltonen hamna där om ex Lasu återvänder till Frölunda även om de inte spelar på samma position men pengar lösgörs då.

 4. Bozo skriver:

  Acke känner Anton Svensson från Nyköping J20 tiden.

 5. Gurkan 63 skriver:

  Hittar vik tillbaks till tidigare form så blir dom farliga mot allsvenska lag. Det är inte bara tur att dom har presterat så högt dom gjort och skönt bort publiken med sitt spel. Nu blir avslutningen tuff och riktig raggar hockey och det passar inte vik så bra. Nu väntar 4 tuffa bortamatcher och vik måste börja ta borta poäng för att hänga med .