Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

KHL snart borta som dammsugare, ”vi ska inte stå och titta på Almtuna” och bra VIK-projekt

 

I slutet av december stänger KHL igen transferfönstret. Den stora spelardammsugaren i öster slår då av och ger utrymme för andra att värva. Bör ge ringar på vattnet även i Allsvenskan.

Skrev tidigare om att flera befintliga AHL-spelare tittade över Atlanten. En av dessa var Aaron Palushaj som dock hann gå till KHL. Enligt mina uppgifter studsade Palushajs namn runt på svenska sportchefers bord.

***

Bra att Tony Zabel på VIK.se i alla fall säger att man ska åka skridskor och ”inte bara passivt stå och titta på Almtuna” under onsdagens otroligt viktiga match.

Tidigare har det väl låtit lite mer att man ska anpassa sig, ”inte åka runt som tomtebloss” och man har kanske ibland hyllat motståndarna. Nu är det dags att gå från ord till handling och börja spela hockey och tro på sitt eget spel även borta. Även om det är i elfte timmen.

Sen är ju Almtuna borta kanske den svåraste bortamatchen. Men sådant har man inte råd att fundera på eller ursäkta sig med nu.

Man kan alltid förlora, men bättre att göra det med flaggan i topp snarare än för att man beundrade motståndet för mycket. Tänker någonstans på det legenden Mats Näslund sa om någon motståndare: ”De är väl bra, men inte direkt Lemieux & Gretzky”. Rätt attityd där.

***

Underbart att se detta initiativ av VIK i att hjälpa barn och familjer som kommit från krigets helvete. Mats Sundin och Nicklas Lidström blir om möjligt än större.

Bra jobbat VIK Hockey!

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"813745771770155009";s:5:"pDate";s:19:"2016-12-27 13:58:05";}}";

2 Kommentarer

  1. Gurkan 63

    Mitt tipps till vik är att börja spela defensiv hockey. Du kan lära alla att backa hem men du kan inte skola om en back till forward ,trågig hockey men brukar vara ett vinnande koncept…

  2. Vimmerbyarn

    Bästa taktiken måste vara att tokköra första minuterna och försöka överraska Almtuna. Finns väl inte direkt någon som räknar med det när Västerås spelar i Uppsala.

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Tack. Bra jobbat Micke. 🏒

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Hälsena och handled. Täckte också något skott då han skadades. Ansiktsskador. Men ska inte vara någr… https://t.co/iaKxCXJDwS

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Vet du vilka skador han har haft? För som John Fischer skriver så har han haft några som har stoppa… https://t.co/IGb77FvSl7

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Intresserat med en så utförlig rapport

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto