Södertäljes (Björklöven?) & Vita Hästens treor gör Almtunamatchen än viktigare & om jag vore ”Äpplet” gällande tränarna

Hur kommer VIK ut mot Almtuna? Inte som vanligt på bortaplan får vi verkligen hoppas. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Gurkan 63 skriver:

  Ja vad ska man säga?
  Byta tränare för att själv kunna säga att vi gjorde en förändring men det räckte tyvär inte eller bara för att rädda ditt eget ansikte ?? Ska man göra någon form av förändring ska det vara i första hand för att man själv tror på det annars kan det vara. Det är för sent för ett tränarbyte det skulle ha gjorts tidigare för att få någon effekt. De flera säsongen när Appelgren kom ,vill minnas att det var Appegren som sa att vi kan inte komma in i det hära läget och ändra på något nytt spelsystem. Förändringar skulle ha kommit tidigare mycket tidigare . Tre nya klasspelate kan nog ksnske göra skillnad till ett eventuellt kval och att redda kvar vik i allsvenskan och till nästa säsong så är det många som ska rannsaka sig själva och då inte bara spelare utsn dom dom sitter en trappa upp.. j Thalberg skriver mycket klokt i sin blogg men tyvär är det ingen av oss som har någon trollstav ,men vi alla som skriver och läser dessa bloggar vi har ett stort vik hjärta och många olika idéer ,men jag är trött på att alla säsonger höra om dessa aktioner som tex rädda vik och vi ska skänka pengar för vad styrelsen ställer till med,vilka styr vik styrelsen eller fansen? ???

 2. Vimmerbyarn skriver:

  Ja, Ulf, har du en lösning på hur man ska få spelarna att vara redo för matchinledningen och inte låta sig bli överkörda första 10?

  Vore trist att slippa typ 3-0 i baken i första pausen.

 3. Ulf skriver:

  Tycker att det är pinsamt att du inte har något annat att gnälla på än de tränare ni hyllade när det blev klart att de skulle träna VIK.

  • Mikael Norén skriver:

   Ulf, vad har du för tankar om vad som bör göras för att VIK inte ska hamna i Division 1? Din analys av läget vore högst intressant!

 4. Bonzon skriver:

  …tålamodet försvann för tio matcher sedan.

  Men jag förmodar att styrelse, lagledning och öhhhh..sportgruppen jobbar dag och natt för att vända situationen.