Linus Ryttar, som imponerande nog fällde både Lundberg & Bernard i Väsby, presenterad med VIK-spade & scout om Max Gerlach som är ny i AIK

Ryttar tar över en av de gulsvarta spadarna. Och vi längtar alla in här... FOTO: JIMMY GERDIN VIK.SE

5 svar

 1. Pelle skriver:

  Jag kollade för att friska upp minnet. Han blev petad från VIK 2015. Sen var han i löven fyra år, och därefter verkar det gått utför. Nyss spelade han i Östersund.
  Han är nog mest känd för att vara puckskicklig trots sin storlek. Men ändå en skaplig tvåvägsback. Jag tror inte att han är aktuell.

  Jag ser nog hellre en av Mylläris eller Lundgrens kaliber som kan sätta stopp i spelet och är bra på att tacklas. Samtidigt som de har helt ok puckskicklighet.

 2. Höftskott skriver:

  Pelle: du kanske har rätt. Jag tyckte dock att han var rätt bra defensivt. Men mycket kan ha förändrats sedan jag såg honom senast. Var mest en stilla reflektion denna fredag.

 3. Höftskott skriver:

  Är medveten om att det är ett långskott och säkerligen vill Z ha in något tyngre förvärv på backplats, men kan inte låta bli att tänka på att Jonas Emmerdahl passar in på beskrivningen på vad VIK är i behov av. Vet dock inte hur han spelar idag utan det är baserad på gamla iakttagelser.

  • Pelle skriver:

   Jag kan inte minnas att Emmerdahl var någon fysisk back när han spelade i VIK. Men det är så länge sen så jag kanske minns fel.