”Lite grisigt” då Ingman går till Brynäs, till synes mycket besviken Zäta & sammanställning av 25 högerfattade backar som letar jobb

Zäta har svårt att dölja sin besvikelse över att Ingman bara drog hastigt men mindre lustigt. FOTO: Jimmy Gerdin, VIK.se

15 Responses

 1. Thomas Eldh skriver:

  Skulle vara kul att se Eric Gryba i Sverige.
  Hoppas att han tar med sig grilltången i så fall🍗🍖🍜🍡.

  • Casper Lindström skriver:

   No Gryba, Quincey yes! Om alla lägger 100kr så får vi spets i backsidan (låter lite kryptiskt). Värre är det inte. Såg Quincey tidigare när jag var på NHL hockey. Good!

 2. Karlskrona i mitt hjärta skriver:

  Ingman gjorde det bra periodvis i KHK, men alldeles för ojämn och emellanåt livsfarlig på blå. Han har förvisso stor utvecklingspotential och kan mycket väl bli en riktigt bra back om 2-3 år. Jag tycker inte ni ska gråta över spilld mjölk utan gå vidare. Den svenska marknaden är mättad nen nu sätts AHL och ECHL och i den sistnämnda finns många guldkorn till en bra penning. Spelare som håller hög HA-klass och tom mkt bra SHL-klass.
  Självklart surt för er när man trodde allt va klart, men dagens hockeyspelare är legoknektar vilket bara är att acceptera. Ingman har gått från division 1 till SHL på 2 säsonger. Klart han väljer Brynäs framför er när han dessutom direkt dubblar lönen. Hade vilken vanlig knegare som helst gjort.

  • Mikael Norén skriver:

   Tack ”KHK i mitt hjärta” för intressant info. Då låter inte Ingman oersättningsbar. Vad har du hört om Charlie Dodera, KHK var väl intresserade där?

 3. Challe skriver:

  Surt när det drabbar ens lag så klart. Jag undrar hur tongångarna är när man står på andra sidan och plockar godbitarna ur tårtan istället?

 4. robert jonsson skriver:

  Går säkert att hitta en poängstark rightback som kan nyttjas i pp. Ingman skicklig med skridskoåkning och spelförståelse men ingen högproducerande back trots allt.
  Förra året i HA 6 mål på 123 skott trots en hel del pp spel. Detta gör en målprocent på 4,88.

  • Bozo skriver:

   Ja skulle vara skoj med back med rejält skott som ofta träffar mål. Målisar på HA-nivå släpper mycket returer vilket blir mumma för Tessier. Med Tessier i laget så borde just backskott prioriteras före första pass som nog var det man kikade på innan.

 5. Kjell jansson skriver:

  Sikta framåt Zäta och försök få tag på en back som fyller den plats som Herr Ingman skulle haft ! Inte ett lätt uppdrag men inte omöjligt , det är dags för för en insamling av pengar från oss supportrar / samarbetspartner för att hjälpa till, då detta uppdrag kräver en rejäl säck med pengar. Herr Ingmans sorti från VIK visar att SHL klubbarna gör som dom vill .

 6. Peter skriver:

  Hur är det med Oskar Drugge? Han har väl inget kontrakt ännu? Kan det vara något?

  • Mikael Norén skriver:

   Drugge är klar för AIK hörde jag nyss.

  • Casper Lindström skriver:

   Jag tror Filip är ett bra namn vad jag sett. Alternativet är att alla initierade går in och sponsrar till ett av de tunga utomlandsnamn som faktiskt finns men det gäller ju som alla vet lagkänslan och den hade ju definitivt inte Ingman (hoppas på bänken). Filip har potential.

   • Bozo skriver:

    Släpp Sverige. Det har gått inflation i offensiva svenska backar.

 7. Bozo skriver:

  Brinner i skallen hos Z för första gången jag har sett i media. Jag tror Z var snabbare att slänga ut hans grejer än han var att bära in dom. Lagt ner mycket tid och energi som sagt. Hoppas vi spelar ner Brynäs, karma. För detta har varit en överenskommen reservplan sedan i våras (innan han skrev på för VIK) mellan Brynäs och Ingmans agent.

 8. Bozo skriver:

  Skit i svensk nu. Svenskar vill ha trygghet och de som är något att ha har redan skaffat tak över huvud. Ta in en ”block-rocking-beat” transatlant, de har mer is i magen och är vana att komma in sent. Helst en amerikan för två kanadicker blir en koloni.

 9. Gurkan 63 skriver:

  Sitt lugnt i båten Zäta. Ser helst svenska killar i laget . Dagens jävla avtal måste ändras omgående. Ingaman var inget första val för Brynäs. Jag ser det mera som en nödlösning.