Livsviktig seger i Västervik tack vare Lundbergs, Bergmans och Bergs finesser

Lundberg var fullständigt briljant och är en lysande värvning av "Äpplet". FOTO RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Marcus skriver:

  Gott med seger, bra krigarinsats men ganska utspelade, Västervik hade några växlar högre tempo. Hoppas att Vik får lite mer fart under fötterna nu med bättre självförtroende.

 2. Miko skriver:

  Jätteskönt att börja det nya året med en seger och viktigt, inte bara för poängens skull. Kan man nu följa upp detta med några fler segrar på raken så är man absolut med igen. Laget har under säsongens gång inte vunnit fler än två matcher på raken och det är nog på tiden att det blir fler om kvalet skall undvikas, för kapacitet till detta finns definitivt, men det gäller att få ut detta. Klart att skadorna har stört men nu börjar man även komma mer till rätta med detta (Berg och Lundberg tillbaka på allvar och snart också Simon Karlsson får vi hoppas)

  Vi har sett i flera matcher såsom den mot Karlskoga, Modo och Almtuna hemma samt mot Oskarshamn, Södertälje och nu Västervik borta att Vik har en hög högsta nivå men det har dessvärre inte kunnat hållas under längre perioder. Dessa matcher har kännetecknats av bra målvakts- och försvarsspel samt effektivitet framåt. Kan samma höga nivån hållas över längre period är Vik att räkna med. Laget och tränarparet kan ha stärks av all negativt som har skrivits och denna seger är en bra början att visa alla oss alla som förespråkade tränarbyte att vi har haft fel. Det får de gärna fortsätta med.

  Vik har slagit Pantern och Oskarshamn i båda matcherna denna säsong, hoppas denna trend håller i sig, för det är just de två lagen som man ställs mot här närmast.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Grattis! !!!
  Njut av kvällen och var ödmjuka det väntar flera matcher….