Långläsning med Christer Olsson: ”Så länge jag känner att jag har spelarnas uppmärksamhet och energi driver det mig att komma nästa dag”

2 Responses

  1. Gurkan 63 skriver:

    Att bygga vi känsla att få alla att förstå att vi är en familj och i familjen ställer man upp för varandra det kan vara en av svårigheterna . Håller med Crister om att nu är msn i en annan fas och att det är dags att plocka bort dom som inte vill tillhöra denna familj ,kan låta hårt men det är ett måste för annars kommer hela skeppet att sjunka. Tycker att vik måste börja bygga långsiktigt med ett tränarpar som man tror på ,som får sin chans att sätta din prägel på laget/klubben och då kanske man skriver ett långtidskontrak ,och låta det ta sin tid ,jag vill inte att vik ska bli en förening som sparkar tränare hur som helst ,man måste få misslyckats för att bli en vinnare och få spelarna att förstå att det finns ett liv efter hockeyn. Tycker både Crister och Zabel vet vad dom pratar om . Klubben har inga pengar,. Tycker ändå att ett alternativ i ett utsatt läge kan vara att ställa fem man på blå och vänta på chansen för den kommer .

  2. Marko skriver:

    Bra jobbat Mikael med frågorna samt tack Christer för alla svar. Visar bara hur många parametrar en tränare har att ta ställning till där också klubbens ekonomi och problemen tidigare säsong spelar en stor roll i besluten gällande de enskilda spelarna. VIK har en enorm utmaning framför sig och jag hoppas verkligen att marknadssidan gör sitt yttersta för att skapa handlingsutrymme till tränarna