Nästa match

Warning! There is no posts to display. Please check your widget settings

Lundbohm verkligen på väg bort vilket öppnar för betydligt vassare centervärvning

I torsdagens VLT framkom att VIK-ledningen verkligen försöker hitta en ny klubb åt Dave Lundbohm, enligt klubbchef Anders Eklund. Amerikanen sjönk från 46 poäng året innan i Växjö till endast 18 poäng i VIK.

Lundbohm såg inte ut att vara i full form i VIK. Till amerikanens försvar ska sägas att 32-åringen bröt handleden inledningsvis. Sedan hamnade sympatiske Lundbohm i Mats Waltins iskalla frys i fjärdekedjan.

Men i en klubb i kanske en lite lugnare liga än allsvenskan skulle säkerligen Lundbohm kunna göra storsuccé med sitt elitseriemässiga skott med en skaplig center. Räkna med att VIK försöker övertyga en eventuell ny klubb om detta.

Skulle inte förvåna om Lundbohm, rätt använd, ganska lätt skulle kunna vinna skytteligan i exempelvis Norge, Danmark eller tyska andraligan. Ligor med några lag som troligtvis kan hosta fram skapliga pengar.

Enligt Anders Eklund förhandlar sportchef Niklas Johansson med någon klubb och det kan bli klart om bara några dagar.

För VIK:s del känns det smart att kunna frigöra en transatlantplats och pengar för en riktigt vass centervärvning. Lundbohm passar inte alls in i VIK:s spelsystem och yttrar har VIK gott om.

Med de fina meriter Lundbohm har borde det inte vara omöjligt att hitta en klubb. Om det blir verklighet kan VIK på ett helt annat sätt mer eller mindre välja och vraka bland alla de nordamerikaner som söker jobb i Europa, enligt vad Jason Walters sagt.

Centralen söker Lundbohm för en kommentar.

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:70:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/David_Lundbohm.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Frippe

    Nu finns det en VIK fans-app tillgänglig för alla som har iPhone/Android-mobiler!

    För mer info om Appen, checka Hockeybloggen!

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Tack. Bra jobbat Micke. 🏒

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@LennartGotlin Hälsena och handled. Täckte också något skott då han skadades. Ansiktsskador. Men ska inte vara någr… https://t.co/iaKxCXJDwS

SvaraRetweetFavorit
#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Vet du vilka skador han har haft? För som John Fischer skriver så har han haft några som har stoppa… https://t.co/IGb77FvSl7

SvaraRetweetFavorit
Namn Namnsson💛🖤 - AvatarNamnsson1Namn Namnsson💛🖤

@VIKFanCentral Intresserat med en så utförlig rapport

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto