Lyckosamt VIK ledda av Frycklund suddenslog starkt Björklöven efter Younans delikatess vid Bergmans segermål i krysset

Marcus Bergman och VIK har mött Löven i många viktiga matcher genom åren i olika varianter av VIK:s ställ... FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. Per skriver:

  Anders: hybris?

 2. Anders skriver:

  Oerhört konstig match igår. Dels med en Lyth som va totalt genomusel(som vanligt tyvärr) VIK drabbades värst då Björklöven spelarna visade oerhört dålig uppträdande vid de två första målen och hoppade på firande VIKare. Hur han kunde ta ut Frycklund vid första målet va bland de värsta jag sett. Kan ingen totalsåga han likt Holm så vi slipper idioten?

  Annars tyckte jag VIK gjorde en av sina klart sämre matcher, dåligt fokus, massvis med missade pass och mottagningar. Räddades av ett vilt kämpande men ganska dåligt Björklöven, håller med om att de har kondition i topp i ligan men tycker annars de är ganska dåliga, utnyttjade inte alls VIKs misstag som många andra lag hade gjort, VIK förtjäna knappt att vinna men hade lite flyt vilket var oerhört skönt.

  Tyckte Frycklund tillsammans med Lindelöf, J. Johansson och Hetta va bäst.

 3. robert jonsson skriver:

  Håller helt med Paananen att Löven förde större delen av matchen: Från 5 minuter kvar av andra perioden o hela tredje perioden så kändes VIK som ett juniorlag mot ett seniorlag. Löven ett stort välväxt gäng med bra tryck i benen. Våra mer småväxta killar hade problem i närkamperna och trycket i benen fanns inte riktigt där.
  Trots det vinner vi matchen vilket visar att det i gruppen finns en hög mental styrka.

 4. Gurkan 63 skriver:

  Tunga ben i vik ikväll , men det värt seger ikväll. Vik Var inte på topp , mycket strul i egen zon och dåliga uppspel. Löven var helt ok men nunmret mindre . Att spela dåligt och ändå vinna då är man bra.