Samuel Ersson enligt uppgifter klar för Brynäs – men Zäta dementerar & borde inte sportchefer i SHL vara försiktigare i sina uttalanden så här tidigt?

Samuel Ersson - över 94 i räddningsprocent. Bara riktiga klassmålvakter når upp till sådana siffror. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 Responses

 1. Bozo skriver:

  Varför nöja sig med SHL. Om han gör succé i JVM och sedan tar upp VIK i SHL lär väl Flyers som han är draftad för, få upp ögonen.

 2. Gurkan 63 skriver:

  Lottlösa Dom pengarna som vik kan få kan dom klara sig utan . Ersson kan vara en avgörande faktor från att gå upp eller inte . Först dumpar Brynäs Ersson och nu ska dom sätta käppar i hjulet för vik. I Brynäs när han inte få säskilt mycket speltid och Brynäs som förening har ju inte det bästa rycktet i SHL. Hoppas nu Zätas demmenti stämmer.

  • Brummer skriver:

   Kom in i matchen, Brynäs dumpade inte Ersson utan han valde att lämna Brynäs för att få spela seniorhockey. Brynäs är trötta på att så många av talangerna skolade i föreningen slår igenom i andra lag (typ Emil Larsson i Luleå, Johannes Kinnvall i Timrå, Emil Molin som han var i MoDo ifjol och Samuel då förstås) och har ny sportslig ledning som helt säkert kommer att satsa mer hemvävt. Så det vore väldigt konstigt om man inte försökte få tillbaka Ersson, som även har sin storebror i Brynäs.

   Klart det vore supertrist för VIK att tappa Ersson, men han lär inte spela i Allsvenskan nästa säsong hursomhelst. Enda chansen att behålla honom är rimligen för VIK att gå upp.