Marcus Bergman övertidshjälte mot AIK men målvaktsdribbel och långsamt PP gjorde att VIK sannolikt tappade poäng mot jumbon

Oj vad vi längtar till action och en vass center som kan släppa lös kraften i Marcus Bergman. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. VIKKS skriver:

  Bra analyser som vanligt av dig Micke, dock håller jag inte alls med dig om 3-3 pucken, definitivt ingen softis och väldigt bra placerat, tycker man ska hylla skytten i det läget och inte skylla på Myrenberg.

 2. Christoffer skriver:

  Både jag och många med mig håller nog med om att Myrenberg är förstemålvakt och borde få stå men jag tror delvis du har förklaringen i ditt egna referat. Han hade fått ett negativt besked om J-VM samma dag och kanske inte var på topp.

  Samtidigt tror jag Pannan såg en chans att låta Kruses självförtroende få ytterligare en boost eftersom AIK anses vara seriens lättaste motstånd just nu. Vi vann mot Tingsryd å Kruse hade väll 95%? då och ingen klagade efter den machen. Vik sköt faktiskt nästan 50 skott och borde gjort fler än 3 mål.

  I övrigt håller jag med om att förstekeepern är solklar just nu, men tror också att båda behöver hållas igång.

 3. Martin skriver:

  Farten och passningsspelet sitter bättre i uppbyggnaden.

  Men PP. Den där överbehandlingen av puck som kostar 1.5sek och drar ner tempot. 3st två-meters passningar är bättre än 1 lång puck behandling. Sedan tycker jag man måste hota mer. Jimmy gör det och sätter ofta andra i bättre lägen. Hota med skott och pass från varje position!