Mer om Dower Nilsson från bland andra Henrik Leman & Strömberg Melin inför nytt försök mot (back)suveräna MoDo efter 1-7-lektionen: ”Spelskicklig jäkel som inledde bra i Frölunda för att sedan tappa lite”

Patrik Zetterberg och nye scouten Max Strömberg Melin har presenterat sitt första gemensamma nyförvärv. ARKIVFOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

14 Responses

 1. GWA skriver:

  Många idiotiska kommentarer här! Det är inte nyförvärv som behövs det är ett genomtänkt spelsystem, som jag skrev efter vinsten i onsdags, kommer bli avslöjade mot Modo!!!!

 2. Stalle skriver:

  Sällan sett sånt osynkat lag som västerås är nu mot modo!! Tycker synd om spelarna, måste vara stor frustration när inget går deras väg.

 3. Peter skriver:

  Så om Harlestam kommer till VIK så har laget helt plötsligt 6 centrar? Visst Speers är ju borta till mitten av december, men sen då. Är det någon mer som åker?

 4. Tobias skriver:

  Micke, hur ser du på ryktena om Hampus Harlestam till VIK som cirkulerar på expressen? Ger en mer bredd på centersidan eller kan han klassas som en bra andra center?

  • Mikael Norén skriver:

   Ja, det stämmer nog.. Intressant med bytesaffär mot Svensson som det spekuleras kring. Även kanske aktuellt att byta typ Svensson mot Krastenbergs i Södertälje? Annars vill nog Almtuna ha en bra slant för Harlestam som tidigare besökte Rocklunda, iaf var hans bil där.

  • C skriver:

   Inte för att vara elak men Harlestam är 29 år, snittar strax över 0,5 poäng per match över tid och går ständigt minus i plus/minus, visserligen i ett lag som oftast hamnar på undre halvan men ändå.

   För dålig framåt i en topp 2 roll i VIK, för dålig bakåt i 3-4 linan. Så nej tack.

   • Observant skriver:

    Där tror jag du tar fel? I mitt tycke en väldigt bra center i dåligt lag.

    • C skriver:

     Du menar att en titt i Eliteprospects inte räcker 😉

     Har väll inte scoutat ihjäl mig får jag erkänna.

     I vilken roll skyllde du se honom i VIK isåfall om vi tar med hierarkin med olika kedjor mm.

     • Observant skriver:

      2a center. Men kan givetvis ha fel. Har dock hyfsad koll på den spelaren. Rutin och potential finns ju.

      • C skriver:

       Jag tror personligen spåret Harlestam dog när vi tog in Dower Nilsson men intressanta tankar.

       En fråga till (Observant) 🙂

       Tror du att VIK kan gå upp med honom som andre center isåfall? Om vi kollar på DIF. Modo och Lövens centrar och jämför. Har han den potentialen?

       • Observant skriver:

        Som 2a eller definitivt 3a med sin rutin. Inte fel med .många bra centrar ju. Modo, Dif Löven blir Svårt att lugga i år men nästa år då jävlar haha.

   • Peter T skriver:

    Uppsidan kan ju va att vi blir av med Svensson 😝

    • Bozo skriver:

     Svensson har väl en bra säsong på HA-nivå, rejäl felvärvning.