VIK åter alltför avklädda hemma mot pinsamt överlägset MoDo (för att det ska vara acceptabelt i SHL-satsningen) trots att Gulsvart verkligen försökte och arbetade hårt

Daniel Gunnarsson var bra i 5-mort-5 mot MoDo, men är en i raden troligen långt ifrån sitt max i detta ej fungerande VIK. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.se

 

Trots att VIK verkligen försökte med en bra arbetsinsats var MoDo åter flera nummer för stora. 1-7-debaclet från MoDo den 1:a oktober hemma blev nu 1-6 på fredagskvällen. Det här håller inte.

Visst kan man förlora, men så här långt ifrån får VIK inte vara – i så många matcher nu, och det kallar än hårdare på stora förändringar överallt, från trupp till ledning. Nästan så att saker måste hända för att bara få till en förändring för förändringens skull nu…

VIK inledde dock bra första 15 med helt annat tryck i närkamperna, bland annat från veteranerna Bohm och Gunnarsson. De visade mer desperation än på länge.

Lindelöf fixade ett PP, men lite för långsamt pucktempo, även från PP1 om vi jämför med MoDos bägge kliniska PP-enheter. Bra av Dower till Salminen i PP, men måltorkan är verkligen en öken för no.23, som nog helt enkelt inte kan göra mål längre.

Kokkonen hade en fin åkning och pass, bra av Salminen, men Jansson dundrade avslutet i ribban. Ian Blomquist och Bohm stoppade Ohlsson på friläge. MoDo kom klart mer sista fem av första och skapade lite.

Oerhört onödig tvåa i anfallszon av Lunsjö med en crosscheck på Dickinsons revben, den fantastiske kanadensaren sålde dock den misstänkt bra och återuppstod i kommande PP.

Bra BP men MoDos PP2 nätade till slut fram till 0-1 bara sekunder från periodvila, då kanske möjligen Göransson tappade position lite och tittade för mycket puck, men det går fort där nere på returer och det var lite turligt att pucken hamnade på MoDo-blad. Men turen följer den skicklige.

3-4 chanser 5v5 till MoDo efter första, där uppenbarligen VIK lade för stor energi på att försöka mäta sig med seriens klart bästa och mest spelskickliga lag. VIK skulle tröttna ganska betänkligt.

VIK fortsatte i andra perioden visa bättre inställning i närkamper, men MoDo var helt enkelt bättre i 5v5, och oceaner bättre i PP. Turligt 1-1 i PP av Cheek, efter grov miss Gudlevskis. Lindelöf fixade ännu ett PP, men PP2 startade och inget hände.

Misstänkt kladd i mitt/egen zon gav 1-2 efter kompakt MoDopress. Frycklund fixade nytt PP, men genomuselt 5v4 då exempelvis Jansson (kaptenen gör nog sin sämsta säsong), Salminen kladdade och Jansson sköt åter oskymt från blå, snudd på tjänstefel.

Ojämne Svensson, åter petad från PP, tog slarvig utvisning i mittzon. Direkt 1-3 av suveräne Woods i PP, men misstänkt tavla av annars okey Ian. Ändå bara 3-4 chanser till MoDo i 5v5.

Dickinson, Woods och Bernhardt & Co. hade lekstuga varje byte. Den klasskillnaden var jobbig att se.

Tredje inleddes med en situation där Frycklund ”fick kontakt” med Woods och kanadensaren haltade tyvärr av, kamerorna hann inte med att se vad som hände. Men det verkade som Frycklund var en bit ifrån när Woods fastnade i isen, eller vad hände egentligen? Domarna gav två minuter för interference.

Frycklund och Dickinsson slogs sedan och fick fem minuter. Trots att MoDo alltså saknade sina två bästa spelare rann det iväg till 1-6. Detta efter klassmål av gästerna då VIK verkade ha lagt för mycket kraft första halvan på matchen för att orka matcha MoDo något mer.

SAMMANFATTNING

Vi kan bara än tydligare slå fast att VIK är för långt ifrån den tänkta nivån i SHL-satsningen. Det var nästan ännu värre att se denna 1-6-historia än 1-7 senast, då VIK verkligen försökte denna afton. 2-13 hemma mot MoDo inom loppet av sex veckor.

Ett litet plus var att se att Liam Dower Nilsson möjligen kan bli en viktig center i detta bygge. 19-åringen känns i alla fall redan långt mer smart, kontrollerad och vass offensivt än den stagnerade Skedung, Speers och Aronsson.

Dower Nilsson hade 7-2 i NP och kan vara en spelare (kanske som en klart uppgraderad tredjecenter före Speers, Skedung & Aronsson) att bygga vidare på i nysatsningen med Frycklund som en annan nyckelcenter. Mycket annat kan verkligen bytas ut snarast möjligt för att väcka allt och alla.

Backsidan är alldeles för puckoskicklig och den måste byggas om i grunden, gärna med start imorgon. Forwards och backar synkar inte alls ihop. Jämför med MoDos femma som både anfaller och försvarar sig tillsammans på ett mycket rörligt sätt i en form av totalhockey. Såklart är det en kombo av spelarnas kvalitet och coach Mattias Kalins spelidé.

Sedan får VIK bara inte låta MoDo:s PP – utan Woods och Dickinson! – spela sig fram till öppet mål i PP som vid 1-4-målet. Direkt pinsamt att se.

MoDo hade full kontroll och dominerade spelet långa stunder. Chanserna slutade 13-9 till MoDo i 5-mot-5 och 6-3 i PP till MoDo. Med andra ord är inte MoDo det lag som pepprar massa chanser, men istället har de ruskig effektivitet och skicklighet när de tålmodigt spelar sig fram till öppna lägen. Kvalitet rakt igenom från sportchef, tränare till sista forward i fjärdekedjan.

Hur många är egentligen oersättliga i detta VIK? Inte många. Det kan ärligt talat inte bli så mycket sämre sett till spenderad truppkrona. Här ligger stort ansvar på sportchef och tränare, men givetvis även på spelarna som fortsatt vägrar vara disciplinerade i 60 minuter och inte direkt slår sina personliga rekord.

Undertecknad hoppas det kommer ske stora förändringar till att börja med truppmässigt då det kanske är lättast att få igång en förändring och ombyggnad. En del saker, som bytesaffärer och annat är redan på G, och vi får hoppas att detta ej fungerade lag bryts upp i stora delar för att försöka skaka hopp i SHL-satsningen.

Sedan är ju att byta tränare är ett snabbt sätt att få till förändringar. Och med tanke på hur det ser ut bör det vägas allt hårdare att förändring i sig är nödvändig för att väcka PP, få in någon som kan få spelare att utföra en tydligare spelidé med bättre passningsspel och rörelse och få spelarna att sluta ta idiotiska utvisningar.

Låt den stora ombyggnationen fortsätta/börja redan under lördagen! Alla stenar måste vändas på nu! Om inte annat med sikte på säsongen 2023-2024, och för att rädda det som räddas kan nu denna säsong för trovärdigheten i SHL-satsningen.

PUCKLIGAN

5 Mikael Frycklund

4 Daniel Gunnarsson (bra förutom i PP, 8-1 i NP)

3 Marcus Bergman (i avsaknad av lagspel funkar ju #25 med sin fart och kraft)

2 Liam Dower Nilsson

1 Alexander Lindelöf (fixade inte mindre än tre PP till VIK, och skapade en del)

39 Responses

 1. Bennor skriver:

  Felaktig information, det var ingen slashing av F på W utan en interferens som slutade olyckligt.

 2. Vissa har problem med hörseln och andra med synen alltså blir händelsen olika för alla, hur du såg/ser på saken.. Men jag missade inte fel-skäret som görs innan kontakt…

 3. robert Jonsson skriver:

  Bara att inse att Modo har den spetskvalitet som VIK saknar. Sedan är det tråkigt att se hur våra kaptener på olika sätt definitivt inte föregår med det som krävs för att lyfta laget.
  Bristen på disciplin som uppvisats år efter år fick man även uppleva i denna match, tyvärr.

 4. Mats i Wien skriver:

  Vad ska man säga, styrelsen måste agera. Det behövs först och främst nya tränare och en my sportchef.
  Börja kämpa, Hockey ska göra ont,

 5. Jeppe skriver:

  Jag är rätt dålig på att vara med och kommentera saker skriftligt när det går dåligt, mycket pga att jag väljer o se framåt positivt! Jag är gulsvart och kommer ALLTID vara gulsvart, i med och motgång! Försöker att inte läsa allt negativt som skrivs för det har en förmåga att bli masspsykos av allt!

  Därför uppskattar jag bloggen och Micke för han är trots allt ett fan men kan ända se saker rätt objektivt trots att han oxå drabbas av känslorna vi alla känner vid en torsk. Matchen igår är inte bra.. men Västerås har ALLTID rest sig, för det är så vi är skapade i gulsvart! Det har ALDRIG fungerat eller slagit väl ut när tränare sparkats eller fått gå från Västerås. Det kommer inte göra det den gör gången heller om det skulle bli så..

  MEN DET SOM GÖR MIG SKOGSTOKIG ÄR ATT INGEN TAR UPP DET FAKTUM ATT VÖATWRÅS HAR EN MENTALCOACH SOM DÖDAT ALL KILLERINSTINKT I SPELARNA!

  Han är säkert jättemysig o ha i ett omklädningsrum där alla ska må bra, men det är för slappt att luta sig tillbaka på att han finns där. DET MENTALA ANSVARET MÅSTE ALLTID LIGGA PÅ SPELARE OCH TRÄNARE TILLSAMMANS!!! Att då kasta in en katastrof till golftjomme är katastrof!

  • PatrikH skriver:

   Jag misstänker också att detta kan vara en förklaring till att laget har stagnerat, spelarna är bekväma och vill inte satsa allt på att ta nästa steg. Få spelare som tagit tydliga steg framåt i VIK, tyvärr.

 6. Bennor skriver:

  Ett hugg i knävecket när pucken är långt därifrån.
  Fegt, fult och ynkligt

 7. Victor skriver:

  Den första som bör avgå är ju Z. Katastrofal silly med lite facit i hand nu. Samtliga värvningar har ju floppat förutom Cheek, en spelare som vem som helst kunde se skulle leverera hos oss. Lägg till Greba och Arkalov från förra säsongen så är det nästan skrattretande att förstå hur mycket pengar Z slösat på i princip ingenting. Har fortfarande hopp om att satsningen går att vända men då behövs det nytt blod på många platser.

 8. AAX skriver:

  Jag stod stora delar av matchen och studerade olika saker.
  En sak jag märkte direkt var hur jag tyckte att laget hängde med huvudet, axlarna neråt med flera andra saker som fick mig att tolka det som att ”detta kommer inte bli roligt” Jämförelsen med Modo var, huvudet högt, lätta ben, jagade inte Vik i alla situationer utan tex släppte dom när spelet hamnade nere i hörnen som det alltid gör med Vik, byte kedja mycket oftare än Vik i teckningar och spelade då fast Vik pga sega ben på Vik.
  Då kan man ställa sig frågan, är det bara för att Modo är serieledare dom har dessa skillnader mot Vik eller är det en kedja ifrån sportchef/tränare att motivera laget och få laget att tro på allt dom gör ifrån spelsystem till sammanhållningen? Jag tror på det sista nämnda för jämför bara Almtuna mot Djurgården igår 🤷‍♂️

  Sedan ser jag inte vad Jansson, Lindelöf, Svensson, Lunis och någon mer tillför detta lag.
  Jansson ska helt klart bli av med C:et på bröstet, Lindelöf och Svensson öser dom speltid på utan att dom gör många rätt. Lunis har spelat grinigt och tar onödiga utvisningar (som många andra) hela säsongen. Alla ovan ska enligt mig bort från detta lag omgående.
  Sedan måste nyförvärven som kommer, komma in och ha exakt samma position och utnyttja dom som man såg när man tog hit dom. Inte göra som pannan och z gör nu, gör om en forward till back (kanske inte så drastiskt men ni förstår nog vad jag menar)

  Bäst igår i mina ögon var Nilsson och Jarde.
  Jag hoppas även Speers är snart tillbaka för ack så viktig han är och vilket hästjobb han gör över hela banan även om inte det offensiva har varit som man trodde när han värvades hit.

 9. Bennor skriver:

  Den som anser att Woods snubblade är verkligen enögd, det Frycklund gjorde brukar Ferry Swahn syssla med.

  • Jan Malmberg skriver:

   Nyfiken vad gjorde Frycklund jag såg inte vad han gjorde tydligen många med mig???

  • Ja du, jag undrar hur man kan missa det fel-skär som han gör innan Frycklund ens nuddar honom men det är väl så att vissa har problem med synen, andra med hörseln så allt blir vad man själv anser, oavsett hur det var/är!!!

 10. Avgåalla skriver:

  SHL-satsning av..VIK? Knappast!
  Vill ge Modo en eloge. Där har vi ett lag som förmodligen kommer nå SHL. Igår fick jag uppleva en sak som gjorde mig väldigt besviken, fick uppleva VIK som väldigt grisiga.. Ishockey är en lagsport, laget som har som mål att nå SHL förlorar med rena utklassningen igen..

  I stället för att sparka Paananen, Z eller bänka spelare tycker klubbledningen kan ta bort målet om SHL.
  Då sänka kraven från oss supportrar och vi kan resonera ”Modo var bättre ,det är ett lag som ska till SHL, vi tar nya tag mot Tingsryd”

  Eller som dom flesta som varit OBSERVANT vill att vi ska göra, ha förändringar istället för att försvara allt .
  Visa att VIK SKA till SHL!
  Sparka Paananen , Modo skulle aldrig lyckats med en virrpanna som tränare.. Ny sportchef behövs.
  Utrensning av ryggdunkare i övriga styrelsen..nya spelare.
  Sponsorer och supportrar som ställer krav!

 11. Jan Malmberg skriver:

  Ska du gå hem nu? Ja vissa gjorde det igår. Jag har aldrig GNÄLLT på folk som går hem. Man går väl när man vill min bil är på verkstad hade en buss att passa. Dom flesta GNÄLLDE på VIK igår. Åbonden en lång artikel på VLT även Mikael Noren( ”gnällde”)

 12. Bennor skriver:

  Lite löjligt att debattera tveksamma utvisningar, det händer i de flesta matcherna. Tråkigt däremot att VIK fokuserar på fulspel istället för ishockey och herr Frycklund kan nog se fram emot en längre avstängning

  • Peter skriver:

   Det var ju inte hans fel att Woods snubblade.

  • Patric skriver:

   Experten har talat , ja man tackar ..

  • Pelle skriver:

   Hur ska han kunna bli avstängd när inte ens reprisen visade vad som hände. Du hittar på. Det var säkert en olyckshändelse. Frycklund säger i vlt att han måste fått en vridning eller fastnat i isen. Sånt kan tyvärr hända.

 13. Calle skriver:

  Patrik Zetterberg har fel arbete. Även om exakt allt annat också behöver ändras så är det nog en bra start att anställa en sportchef med erfarenhet.

  Nu har lagets best betalda spelare Daniel Gunnarsson spelat 17 matcher och gjort 4assist strits mängder med istid i PP.

  Pontus Nässen i Modo gjorde 4 assist på en enda match igår.

  Personen bredvid mig sa igår, Jag tror att VIK har för lite pengar.. det är där det skiljer. Men jag kan i princip lova att Gunnarsson har högre lön än både Pontus Nässen och David Bernhardt i Modo.
  Salminen har nog högre lön eller likvärdig som Dickinson.

  Förstår ni hur mycket pengar VIK låst upp på ingenting?

  • Bozo skriver:

   Spelar ingen roll på vilken arbetsplats du är på. När de som ska leda verksamheten och som tjänar utifrån det är så undermåliga så tappar resten av organisation förtroende och sedan motivationen. Då behövs det nytt ledarskap och omorganisation. Det är förtroendebrist och frustration som ger de illojala utvisningarna. Frycklund berättade ju tydligt redan i slutspelet förra säsongen hur frustrerad han var när lagkamraterna tog för lätt på sitt arbete.

  • Pelle skriver:

   VIK:s spelare är nog överbetalda, men Nässen har färska landslagsmeriter och tackade nej till Malmö förra året så han tjänar nog riktigt bra. Modo har en klart större budget än VIK.

 14. Jan Malmberg skriver:

  Karlin har väl en fot i SHL redan. Allt annat än Modo-Djurgården i Finalen är en sensation. Gick hem efter4-1 fick nog.Hög svansföring 🐕eller höga hästar🐎 SHL är VIK fantasier just nu!

  • Observant skriver:

   Visar ju vilken supporter du är . Nog ingen som saknar dig. Gick du från Tv:n i onsdags vid 1-3? Modo ÄR bäst i serien. Halva matchen höll vi ju emot. Men som vanligt så kom bekväma utvisningar av forwards som inte gör jobbet som krävs Mycket suga på puck och va skön innanför egen blå istället för att enkelt chippa ut om man är pressad eller hitta vettig passning väg ut ur zon.

 15. Hockeyfan skriver:

  Pinsam match av VIK ikväll. Det börjar när Marenis tidigt i första perioden knuffar en VIK spelare lite lätt i ryggen och VIK spelaren ramlar ihop som ett korthus och får med sig en tvåa. En ren förstärkning/filmning. Sen i början av andra perioden så får Wahlberg i MoDo en tvåa för ”tripping” där VIK spelaren helt plötsligt tappar benen totalt och faller ihop. Men det ska inte sluta där. Tidigt i tredje perioden så anfaller Frycklund Woods helt oprovocerat och efter situationen så skrattar Frycklund hånfullt. Och inte nog med det efter slutsignalen när spelarena ska åka förbi domarna och tacka för en god match så ser man Frycklund skrika hånfulla ord mot domarna..pinsamt.

  Det är ett fegt och väldigt osympatiskt lag du håller på Mikael tyvärr.

  • Icing skriver:

   Jo!! Eller hur…. sätt på dig ett par opartiska glasögon 👓 så ser du kanske bättre…hehe….

  • Kalle skriver:

   Snacka om partisk. Antar att du håller på Modo. Behöver jag verkligen ge dig exempel på saker ditt egna lag gjorde? När lunsjö crosscheckad i ryggen, ger igen med en inte allt för hård tillbaka på dickinson och han lägger sig ner som en fotbollsspelare, för att sedan spela pp direkt efter. Eller överfallet på frycklund efter han ”anfallit” woods, med något som du enbart tycker var fult för att han antagligen blir borta ett tag? Njut av vinsten istället för att komma in här och klaga. Tönt.

   • Hockeyfan skriver:

    Testa själv bli crosscheckad i revbenen så får du se hur ont det gör. Inte konstigt att Dickinson faller ihop lite där. Han hade säkert ont men deltog ändå i PPet efteråt och inget konstigt med det heller, har du inte hört talas om spelare som spelar hela slutspel trots skador? Ge mig gärna fler ”exempel” på saker som mitt lag ”gjorde”..Sen så anfaller Frycklund visst Woods med en farlig slashing som det ser ut som. Och vi vet alla att det inte är första gången Frycklund gör något sådant. Pinsam spelare som aldrig kommer leda VIK upp i SHL om ni tror det..

    Går inte att undgå att detta VIK är ett fegt lag som filmar och anfaller spelare (Cheeks knätackling på Woods förra gången t.ex)

   • Henke skriver:

    Modoiter spelar klart matcher med brutna revben. Fråga Peter Forsberg 🙂

    Det har blivit populärt att slänga sig med ”filmning” i många lägen. Jag tycker det oftast är felskär, eller att spelaren tappar balansen för att de ligger på gränsen på vad de faktiskt kan göra.

    Inte lätt för domarna att alltid ta rätt beslut avseende detta. Likaså är det många som faller när de blir jagade och håller själv undan spelaren bakom med en hand vilket får dem att själva tappa balansen vilket alldeles för ofta blir utvisning med sig.

    Sen är det ofta att saker gör jävligt ont precis när de sker men efter 10-20 sekunder har den värsta smärtan lagt sig, vilket resulterar i att man spelar nästa byte.

    Däremot ska man inte ligga ner i 2 minuter för att sedan spela nästa byte. Men i ärlighetens namn så hade båda lag rätt billiga utvisningar både med och mot sig. Marenis knuff i baken var såklart inte utvisning, men jag tror inte heller att VIK spelaren filmade, han var bara i lite obalans i just den situationen och föll därför enkelt.

  • Sura-Pelle skriver:

   Vad gör du ens här? TV-bilderna visar inte vad som hände när Woods o Fryck var i varann, Fryck har gett sin version så om den stämmer kan ju Dicken dra åt helvete… Linjedomarn såg ut att ha blicken på situationen och var nog den som kunde bidra till ett sansat domslut även om man kan tycka att bli överfallen efter nåt liknande borde gett en tvåa extra på Modo-röven… Fryck flina långt senare på väg till båset då han tyckte bedömningen var skrattretande. Straffet ska väl spegla brottet, inte vem det är och inte ev skada om tacklingen anses ok utförd förutom att han då inte var tacklingsbar och åkte för det…

   • Hockeyfan skriver:

    Enligt flera vittnen så försökte Frycklund hugga ner Woods med en rätt kraftig slashing mot knävecket/mellan bena. Och VIK spelarna höll på hela matchen. Senast vi spelade mot er så försökte Cheek ”plocka bort” Woods med en knätackling vilket han också blev avstängd för, men lev i förnekelse du..

    • Pelle skriver:

     Cheeks tackling var inte snygg men den var absolut inte avsiktlig. Det är sånt som kan hända när man blir sen och tempot är högt. Men han tog sitt straff utan att gnälla. Men du gnäller desto mer. Och ändå leder ditt lag serien. Jag säger då det.

     Vad Frycklund eventuellt gjorde syntes inte på TV, så det betraktar jag som sagor så länge det inte bevisas att det var något. Han själv blev väldigt förvånad över att han blev utvisad, och det verkade ärligt faktiskt. Dickinson borde fått matchstraff för sitt överfall, men jag bjuder på att han slipper. Jag är inte långsint.

  • Pelle skriver:

   Trippingarna Modo åkte ut på var ju solklara. Inget att diskutera. Det här som hände Woods verkade vara en ren olyckshändelse, han trampade förmodligen på klubban, och domarna tog en tvåa utan att verka ha sett vad som hände, eftersom dom inte blåste på en gång. Att sen Frycklund fick en femma för roughing är ju ett rent skämt när Dickinson får spel och flyger på Frycklund som bara tar emot slagen. Men det är så domarna brukar döma vid roughing.

 16. Trötter skriver:

  Vilken klasskillnad ikväll. Modo gjorde precis som dom ville och VIK hade inte mycket att sätta emot. VIK 22/23 är ett stor skämt. Det är så uppenbart att Z inte kan bygga lag och att han inte är en sportchef för ett lag som vill till SHL. Paananen får inte laget att spela som ett kollektiv. Noll identitet i spelet. Inget grundspel att falla tillbaka emot. Man skapar några strö chanser men inget mer. I PP kommer man knappt in i zon. Defensivt så släpper man till ca. 5 frilägen per match… Spelarmaterialet är inte bra men man måste kunna få ut mer utav laget.

  Styrelsen bör gå ut med Vision ”SHL 2025” och börja om ifrån början. Med ny sportchef samt tränare. Det behövs personer som kan ta obekväma beslut och röra om i grytan. Bort med gammalt groll. Bort med ryggdunkar mentaliteten som funnits i föreningen i årtionden. Inga steg har tagits i rätt riktning under dom senaste 20 åren. Det är dags att styrelsen rensar och bygger om. I alla fall om man vill till SHL…

  • Pelle skriver:

   Jag tycker inte man skall bestämma vilket år man skall gå upp. Då blir det pannkaka.

 17. PatrikH skriver:

  Håller helt med i analysen och jag tycker att Paananen ger en bra analys efter matchen. Håller också med om att laget inte håller för en seriös SHL-satsning. Tycker backarna vi tappade förra säsongen var mycket bättre än årets uppsättning inklusive Jansson som gått ned sig dramatiskt. Han blir alldeles för stillastående på backplats och är en anledning till att vi inte klarar av att spela oss ur egen zon. Det är för vekt spel i närkamper där Modo vinner tacklingarna tydligt och konsekvens och disciplin saknas igen.

 18. Bozo skriver:

  De tre senaste säsongerna är verkligen öken. Botten 4 per satsad krona har det varit. Ta in Salo som SC, han lär vara revanschsugen och lär inte hålla på med bullshit med spelare och tränare.

  • Petri skriver:

   För min del kan de snart ta in vem fan som helst… Z var en grym felsatsning från början! Jag var inne på det redan när han manövrerade ut Appelgren även om jag givetvis inte trodde att Appelgren heller hade varit mannen som kunde styra upp VIK till SHL. Vi vart lite förblindade av att Z lyckades ta VIK upp från ettan direkt. Att ta sig från allsvenskan till SHL är en helt annan femma.

   Lill Z är lite samma sak… Minns när man skrev i VLT att vi har en minst lika bra Jeremy Willams i de egna leden… Jo tjenare!

   Första åtgärd måste bli att scouta fram en ny och kompetent sportchef. Låt inte Z förstöra mer av kapitalet i ett sista försök att rädda sitt eget skinn.

   Låt den nya sportchefen avgöra om tränarnas och spelarnas framtid, och låt det gå så fort som möjligt, men ändå utan ta ett förhastat beslut.

   Önskar att styrelsen rådfrågar en kommitté av Curre, Lidas, Tornberg, Mårts, Julle och Poppe, etc. om råd och tips… Lyssna inte på någon som är rädd om sitt egna skinn.

   • Bozo skriver:

    Lätt att vara efterklok men jag blev chockad när Z blev förlängd i början på november förra året. Efter den tunga starten då och med dåliga säsonger innan. Men han blev väl untouchable efter att ha signat JG och DG samt Frycklund. Men det var väl snarare spelarna som ville närmare hem än Z förtjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *