Monsterinsats av Urbas hjälpte inte ärtbössorna i Västerås då Karlskoga visade mer cynism & bättre skytte

6 svar

 1. gns skriver:

  Tycker NJ gör ett bra jobb. VIK har inte ekonomin till att anlita en Wayne Gretsky därför Filander till förmån för bättre spelare. Spelet mot Bofors var inte alls dåligt tycker jag men det ena ledde till det andra och 0-4 i baken. Jag tror på det här laget om vi så måste ta den svåra vägen och är ju bara
  bara målen som fattas, vi måste tro så.

 2. Anders skriver:

  Att ge två mycket orutinerade coacher ansvaret för ett lag som vill till SHL måste vara det mest korkade beslut som någonsin fattats i Västerås sporthistoria.
  Filander och Mitell är ett skämt!
  NJ ska vi inte prata om…

 3. Stefan skriver:

  EDIT: Vill inte påstå att Aftonbladets artikel representerar Hockey-Sverige men skrivningen skickar åtminstone signaler att VIK inte är ett topplag som man trodde från början.

 4. Steffo skriver:

  Jodå, Hockey-sverige har skrivit av VIK för i år så någon press har dom inte på sig längre. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article21986995.ab

  Förvånande dock att ingen förändring sker. Känns som att styrelse är nöjda med situationen eller så vill dom agera men har inget alternativ att ta till.
  Nu handlar det ju om all lyfta HELA laget, inte någon eller några enskilda spelare.
  Finns ju inte en enda lagdel just nu som håller klassen.

 5. PatrikH skriver:

  Det kändes som laget inte var mentalt förberedda på BIKs vanliga psykningar. In med en extracoach som kan få ordning på den mentala biten hos VIK!

 6. SteffNo skriver:

  Kanske övercoachar Filander laget? Men hallå!!! Det har han gjort sedan hösten 2014!!