Några klargöranden inför Väsby, satsa hårt på CSR – men inte på isen och meriterade trion Asplund, Lundgren & Mylläri verkar ha fått vissa spelare att krympa ihop

I NHL spelar man hårt på isen och satsar hårt på CSR bredvid isen.

3 Responses

 1. Keijser skriver:

  Politik och ställningstagande skall aldrig involveras i sport. Oavsett vilka åsikter man ställer sig bakom eller står upp mot så hör det inte hemma i sport överhuvudtaget. Det är varje människas enskilda ansvar och ensak vad man skall tycka och tänka.
  Låt det aldrig beblandas med sport.

  Sen att klubben involverar sig i olika projekt som rör socialt engagemang är en helt annan sak som man verkligen skall fortsätta med. Det gäller ju trots allt att intresset för klubben skall öka – inget annat!
  Det är ingen välgörenhet vi sysslar med, det är en vinstdrivande verksamhet som skall satsa på att bli störst.

 2. Pelle skriver:

  Blev tvungen att googla om vad det är du skriver om. Corporate Social Responsibility.
  Idén om att ett företag ska ta sitt ansvar för hur deras verksamhet påverkar samhället ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv.

  Det här är säkert bra om det sköts på ett bra sätt. Men det är kanske här man kan hitta förklaringarna till varför vissa företag blir allt mer politiska, i sin reklam tex.

  Sen läste jag nyligen att ett ABB-bolag skulle jobba med bl a mångfald på olika sätt vid anställningar. Jag hoppas dom inte glömmer bort kompetensen bara, som väl ändå borde vara huvudsaken för ett företags överlevnad.

 3. Gurkan63 skriver:

  Lek med tanken att det du skriver skulle vara en av orsakerna då vette fan om dom ska spela hockey. Konkurans är nyttigt och en drivkraft att veta om att man måste slita varje dag på jobbet för slöar jag till så kommer någon annan att ta min platts. Smällen mot hästen sved värre än förlusten mor löven. Lagbrott är ett kollektiv som en stor familj och där familjen går i första hand och något man kan gå i döden för. Risken är att det det sitter i huvudet på vissa eller man är inte beredd att skita ner sinna händer och då måste någon gå in och slå näven i bordet. Jag upplever att vik inte har någon hänförare i laget. Det är inte fel att sätta spelare på läktaren ett par matcher för att tydligt visa att gör man inte jobbet då får du heller inte spela några matcher.