Ny defensiv kollaps testar tålamodet då Hästen ostört fick lägga in puckar bakom stackars utelämnade Jesper Myrenberg – vad kan def./backcoachen göra?

Har Lars Ivarsson gehör hos backarna? Vad händer i egen zon? FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 Responses

 1. Kjell jansson skriver:

  Förlust mot ett bättre lag får man acceptera även om det svider ,men sättet VIK förlorade på igår är inte okey. Visst det är tidigt på säsongen och hästen hade vassa NHL killar men ……finns ingen känsla/respekt för klubbmärket längre ??

 2. Pelle skriver:

  Tragiskt att se hur fish kedjan hade lekstuga med västeråsförsvaret..så många bra spelare i västerås men vart är klubbhjårtat..stängde av tv vid 1-4..skärpning och sluta peta klubba..spelare skall rensa bort framför egen målvakt

 3. Joahn skriver:

  Jag har aldrig varit en medgångsssupporter, men igår stängde jag av teven!

  När VIK var i division 2 så var de inte i närheten av sådana lallare till spelare på isen!

  In med spelare som är tuffa som kan bli förbannade och inte rädda fina pojkar!

  ”Domaren hade ju blåst, varför knuffade du på mig, snälla sluta göra de”

  Vid utvisning, kolla upp mot tv-skärmen/jumbotronen ” men ,men,men domaren ,jag förtjänar ju inte utvisning , de var han som började ”

  Förut var de pondus,adrenalin,testestoron på spelare.

  Hur ska VIK kunna vända denna trend när lagledarna bara snackar?

  Byt tränare !

 4. Robert joNsson skriver:

  Efter tredje förlusten på de senaste fyra matcherna och med målskillnaden 7 – 22 så lär nu ledarna visa vad de är gjorda av o inte bara snacka. Med ett flertal underprestationer av både ”etablerade” backar o forwards är det nu dags att ge både Ehrnberg o Hagman chansen. Sätt ett par av de etablerade på läktaren så de förstår allvaret.

 5. Jan Malmberg skriver:

  En skam att se VIK just nu . Hästen torskade med 6-1 mot ”bottenlaget” Modo har sex spelare borta. Jimmy Jansson är ingen back har jag sett denna säsong. Tycker VIK knappt hade en riktig mål chans i andra perioden. Tredje ska man inte tala om. Södertälje visade enorm vilja mot BJÖRKLÖVEN 2-2 vid 60 minuter. Var är VIKs vilja i en trädtopp möljigtvis. Och vad säger Paananen NADA!!!☹🐥🐣🐝

 6. Musse skriver:

  Det finns ju ingen kamp i varken försvar eller offensiv zon. Har aldrig sett ett så mjukt VIK lag någonsin. Med det här spelet är vi ett bottenlag. Första 10 minuterna var bra, resten var uruselt. 2-7 hemma mot hästen är mer pinsamt än 9-1 i Umeå…..