Operation omstart efter redan flera spelmässiga debacle mot bland annat Södertälje, Timrå & Björklöven: Alla vi kring VIK och laget får inte tro att VIK är bättre än vad VIK är

VIK behöver bli lite mer Andreas Lindh.

6 svar

 1. Jan Malmberg skriver:

  ”Topplaget”? Timrå torskade sist och ligger just nu under mot vita hästen med 1-2 borta. Det var VIK som var ”hjärndöda” i början av matchen i Timrå . Har aldrig sett Paananen så glad som på bilden från dagens träning ? Och naturligtvis var det en gammal vikare som gjorde mål för vita hästen Fish. Paanan sa ju i grännbyhallen att VIK inte skulle få stryk av Almtuna något mera. Mycket snack och förhoppningsvis MYCKET verkstad imorgon!!!!

  • CD skriver:

   Ja, Timrå är ett topplag……….vad är problemet?…
   Onödigt svar kanske, men det var nödvändigt…:)

 2. Enskedelövare skriver:

  Mitt tips är att ha tålamod och att låta spelet sätta sig.
  Er tränare vet vad han gör,en allsvenskans bästa enligt mig.
  Det är tidigt på säsongen än och att det är viktigast att ta sig till ett slutspel och där finns inga(troligtvis)NHL-lån.
  Det är många matcher kvar…
  Mvh Björklövare

 3. Pelle skriver:

  Jag sänkte mina förväntningar på VIK direkt när jag insåg vilket NHL-rally det plötsligt blev. 28 stycken i ligan nu, och VIK har bara en. Nu blir VIK tvungna att ha tålamod och vänta in att NHL startar. Sen blir det helt andra förutsättningar. Men skulle NHL bli helt inställt så blir det besvärligt för VIK. Men det tror jag inte händer.

 4. VIKFAN skriver:

  Bra skrivet Micke, spot on. ”Industrihockey” och ”ränder på en kissekatt”😂😂 genialiskt uttryckt !

 5. Gurkan63 skriver:

  Man kan inte spela finhockey om man inte har materialet till den typ av spelare. Har du ett gäng defensiva spelare då måste du inrikta spelet till defensiv hockey . Du har rätt vi får kanske tona ned förväntningarna på vik.