NJ hämtar in två spelare i unge Herman Träff från HV71 men även finsk beprövad center som varit i Färjestad och Linköping – VIK satsar sig ur krisen till skillnad mot andra teorier

11 svar

 1. Sudden skriver:

  NJ, vi behöver en back!

 2. Misse skriver:

  Lite information från Jönköping. Min kollega, som är en inbiten HV71-supporter, blev besviken när han fick höra om Träff. Har enligt honom gjort det bra de ggrna han varit med i SHL. Desstå nöjdare blev han av att han även kan spela för HV71 denna säsongen, om det skulle behövas. Föga troligt sa han dock då forwardsuppsättningen ser bra ut. Mindre nöjd med backar o målvakter dock.

 3. kenta skriver:

  Det har gått tungt ett tag!! Men NJ har nyss börjat resan! Är övertygad att han kommer att göra allt för att ta vik till SHL !!! Ge han några år att uppfylla drömmen!!! SHL kommer säkerligen att förändras inom närtid!! DÅ ska VIK ligga i framkant!!

 4. Olliver skriver:

  Bergman kan vi nog avskriva denna säsong, tyvärr

 5. C skriver:

  ÄNTLIGEN EN CENTER!! Nu slipper ni höra mig tjata om det efter exakt varje match.

  Vi är trots allt bara 12p från 2 platsen och de poängen är inte supersvåra att se hur vi kunde fått med lite bredare material.

  • Icing skriver:

   Ja!… 9 av dom borde ju kommit mot ÖIK, Taif och Västervik….Forza 💛🖤

  • Peter skriver:

   Precis äntligen en center! Jag kan tänka mig att Komarek och Topping blir första och andra. Sedan blir Ikonen tredje och Skedung fjärde.

  • Fimpen skriver:

   Han har nog fel kyrkoförsamling i passet eller något så han är väl borta om 2 matcher ska du se, det är viks vanliga tur..

   Nej men skämt åt sido, det var ett riktigt glädjande besked!