Ny omgivning för Lihagen och ny ”förstakedja” med Sorkin, Davidsson och Williams

2 svar

 1. Melvin skriver:

  Jakob Cutta klar för vik

 2. Mr H skriver:

  Bra artikel Mikael! Lihagen och Williams i olika kedjor – thats it. Det händer ju inget med 1:a kedjan nu. Bra av Filander att se att det som är på försäsongen inte är allt. Det gäller att förvalta dessa spelares kraft på optimalt sätt, och vi får hoppas att det blir så på riktigt så fort som möjligt.
  Bra, och superspännande artikel i VLT i onsdags om miljardsatsning på Rocklunda med ny ishockeyarena med plats för ca 6000 personer! Denna i modell från NHL-koncept byggt för SHL. Supersnygg grafik därtill. Arvid Svenssons VD framträder med några citat.
  ” – Den dag VIK tar steget upp måste vi vara förberedda”, säger Fredrik Svensson.
  Rocklundasatsningen: Rocklunda Fastgheters ”Vision 2026” i perspektiv, men att ha ett klart hockeylag i elitserien, samt de utmaningar som det innebär, finns det däremot inget om. Det är ju liksom inte helt oviktigt, eller? Men det kanske öppnas något nytt framåttänk vad gäller sponsring av VIK Hockey i och med den här artikeln. Det är ju inte småpotatis precis med så stora satsningar, även om det inte är klart än, och är kanske något ni här på Fancentralen kan nysta vidare om. Tills vidare behöver vi bredda och göra reklam för Bli VIKtig så att vi förslagsvis kan nå 1000 givare!! En till klasspelare kanske 🙂
  Även bra artikel om Per Mårts idag i VLT, och vad han säger om VIK.