Ny storväxt målvakt klar och VIK tittar mer på Kallinge/Ronneby?

7 svar

 1. stalle skriver:

  Brian IHNACAK så väldigt intressant ut på eliteprospect nån som vet varför han inte fortsatte i malmö? Han har verkligen öst in poäng både i norska och italenska ligan. Börjar dock komma upp i hög ålder.

 2. Mr H skriver:

  Pelle – jo det kan vara så, men han kanske skulle kunna tända om med miljöombyte och nytt lag. Eller om han är för gammal. Färjestad som lag är ju inne i en negativ trend!

 3. Pelle skriver:

  Wallin förlängde ju ett år till med FBK, men han tror jag ändå inte hade hjälpt VIK särskilt mycket. Han är en skugga av den landslagsstjärna han en gång var.

 4. Catta skriver:

  Jag håller med Stalle, man måste ha en stabil ryggrad med stora spelare som vågar ta för sig. Stora och tunga spelare som gör ont att möta och sen en bjäse i målet jag hoppas att dessa spelare sätter lite skräck i motståndarna. Men nu behöver vi några snabba och skickliga spelare som kan skjuta.

 5. stalle skriver:

  Tycker Nj har värvat väldigt smart här nu i början, bygger en stark och stabil ryggrad i laget som ska hjälpa spelarna som kostar lite mer pengar att producera mål. Och jag tror nog att dahlbom kommer att bli en ny succe målvakt tanke på att Vik har fått fram väldigt många bra målvakter genom tiderna som dom plockat upp från lägre divisioner. Hoppas man får besked snart om min favorit det här året Montpetit om han stannar kvar i Vik ett år till.

 6. Mr H skriver:

  Ska det bli Kanada modell 70-talet, eller? Division 1 är tveksamt att bygga på tror jag (35 matcher-16 poäng). Temposvagt. Men pengarna är emot det. Det behövs mer teknik nu!
  Någon som hört något om Richard Wallin? (tyvärr 2 svaga säsonger på raken)
  Återkommer till en idé jag har om hur VIK ska få fart på laget – ny finansiering, eller nygammal. Vi behöver göra som de stora gör, eller så nära som möjligt.