Nya besked då NJ verkar intresserad att köra Leitner som center – klassyttrar sökes därmed

På VIK.se kunde vi under måndagen höra Niklas Johansson uttrycka en vilja satsa att satsa på redan prisade nyförärvet Matt Leitner som center, kanske mellan Jan Urbas och Jeremy Williams.

På pappret är det en intressant kedja att satsa på, om nu Leitners tvåvägskunnande räcker. I och med detta känns det också långsökt att VIK skulle vilja satsa vidare på centrarna Oscar Steen och Mikael Frycklund i dagsläget.

Nu är det istället fokus på att hitta vassa ytterforwards. Det kan vara fördelaktigt om Leitner skulle visa sig vara en duglig center, för enligt insatta brukar det alltid gå att hitta bra ytterforwards (och målvakter), men det svåraste är att hitta tvåvägsbackar och tvåvägscentrar.

Det svåra är att hitta två backar nu, besked om Angell bör nog komma  ganska snart… Skiss:

Williams – Leitner – Urbas

X1– Lihagen – X2

Davidsson – Johansson – X3

Svedlund –  Gråhns – Fish (Lantosi, Zetterberg)

Backar:

X4 – X5

Cook – Borgman

Jonsson – Larsson (Rubins/Lindelöf-Nilsson)

3 svar

 1. Mr H skriver:

  Pelle – ja det kan vara så att han klev av direkt, men hans reaktion och egna citat var det jag tolkade (VLT 20150520). Såg ej händelsen själv. Du har säkert rätt.

 2. Pelle skriver:

  Han spelade verkligen inte med rinnande ryggmärgsvätska ur näsan. För när det hände var det ju slutspelat. Men visst, det är en hård kille ändå.

 3. Mr H skriver:

  Wow, läs VLT idag (20 maj)! Jag visste inte om detta. Linus Svedlunds sanslösa huvudskada. Den han fick mot gissa vilka. Jo samma lag som har en spelare som klagade på hjärnskakning innan han kunde spela färdigt mot oss. Och som sedan spelade, samt gjorde en del annat också (dock ej mot Linus). Han som sedan satt i Nordamerika och höll sin tjej i handen i media. Jag tjatar om den mannen.
  Så vitt jag förstår så hade Svedlund hjärnryggmärgsvätska rinnande ur näsan samtidigt som han spelade för oss. Sanslöst! Det här är en riktigt hård kille.
  Läs artikeln.
  Hoppas att Du kan spela igen, och krya på Dig, Linus!!