Oliver Bohm blir kvar trots intresse från bland annat Brynäs och SM-guldvinnaren blir viktig i ett betydligt yngre VIK

Oliver Bohm. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

6 svar

 1. Mr H skriver:

  Bra skrivet, Chrille och C. Samt analys av Mikael.
  Någon till defensivspecialist behövs. Minst en till. Undrar vad den fysiska statusen är på Berglund just nu. Han borde i alla fall kunna se truppen som rätt spännande och lockande.
  Sätta ihop backpar nu känns svårt för mig innan jag sett något.

  • Musse skriver:

   Hör att Patrik tränar hårt, så vi får se…. Hans vinnarskalle och förmåga att kravställa på sina lagkamrater skulle vara otroligt viktigt för laget, om vi ska vinna någonting.

 2. Chrille skriver:

  Skulle vilja ha in en riktigt bra back i laget. Då kan konkurrensen göra att MSN kan höja nivån på de som bara gör vad som behövs för att ta plats. Tror kraftig konkurrens är nyckeln till framgång. Både för laget och enskildas utveckling. Sen hoppas jag ”Bulan” ansluter, vilket skulle innebära tyngd, rutin och självförtroende för hela laget. Med dessa finns alla möjligheter till att både förstärka ( vid behov) samt utvecklas individuellt. Spännande säsong väntar oss alla.

  • Mats i Wien skriver:

   Håller med dig , helt klart tillför bulan rutin och tyngd i laget. Kommer att bli en interessant serie, Även Dom nya lagen har värvat bra:

 3. C skriver:

  Bra läsning som vanligt 😊

  Bra att Bohm skrev på tillslut.

  Jag tror att mycket handlar om vilken start på säsongen några av backarna får.

  Delar man in backarna i säkra och osäkra kort får nog Lindelöf, Hadobaz och Östman räknas till de mer osäkra. De andra har ju presterat på samma eller högre nivå tidigare som de förväntas göra nu.

  I Hadobaz fall behöver han bara visa att steget han tog i våras även funkar i ett satsande HA lag och att defensiven håller.

  I Östman vet man ju vad man får och lägstanivåns är hög men man vet ju även att det inte räcker till i ett topplag pga att högstanivån är låg. Hur mycket mer utveckling kan man hitta i honom?

  Till sist så är Lindelöf den som verkligen behöver en nystart. Potentialen är ju väldigt hög men startar han i samma klass som förra säsongen är han borta efter 10 matcher ungefär. Lindelöf är nog ingen 7-8 back utan antingen tar han plats eller så ska han byta lag.

  Så sammanfattningsvis tycker iallafall jag att backsidan har en viss potential men att någon av dem nog försvinner under kommande säsong och först då kommer ett bättre ”kort” in.

  Kan bli en riktigt svag lagdel kommande säsong om inte Helmersson får ordning på spelsystem mm.