Oroväckande trend då klent och odisciplinerat Västerås på nytt gav iväg tre poäng i Malmö

5 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Ludde: Vi får hoppas du har fel angående ett kommande ras. Men vissa saker måste justeras tror jag om det inte ska haverera. Tror faktiskt inte NJ ska sitta still i båten och vänta. Hoppas att han byta ut några forwards till mer karaktärsstarka lirare.

  GurkOlle: Vad tror du om avslutningen? Ska NJ sitta still och hoppas på bättre eller ska man agera mot de forwards som inte gjort något de senaste 15-20 matcherna?

  VIKKS: Tack kul att höra! Vad tror du om avslutningen?

  Läktarplats: Tyckte ändå att Fornataro, Eriksson och Mikkelson var godkända och värda poäng. Vad tror du om avslutningen?

 2. Läktarplats skriver:

  Ja det är alltid intressant att läsa Mickes referat. Efter matcherna, oavsett om det varit vinst eller förlust, så är det är intressant att se och höra andras analyser. Den här gången trodde jag faktiskt att Micke skulle hoppa över att plocka ut Matchens stjärnor. För med gårdagens låga laginsats så borde inga plockas ut. Men visst de tre som Micke plockade ut var de som underpresterade minst. Man förstod ju redan efter halva första perioden att Malmö matchen tog VIK;arna inte på allvar. Att först dra på sig en ”För många spelare utvisning” och att då i boxplay dra på sig en ”Efterslängs utvisning” är lika med Kortslutning! Det här med ”För många spelare” utvisningar måste Fagervall få ordning på. Idag tycks ju alla, dvs ingen, vara ansvarig för att bytena sker korrekt. Till sist, vi läser och hör i alla medier att efter höstens skadehelvete så är det nu hård konkurrens i VIK-truppen. Men hur är det med glädjen och kämpatakterna? Av någon anledning tycks det ju inte vara kul att bjuda till längre. Man kan ju undra över vad anledningen är? Kul på jobbet ska man ha!

 3. VIKKS skriver:

  Inte roligt att läsa om Vik som förlorar, däremot vill jag bara säga att det är alltid kul och intressant att läsa dina alster Micke

 4. GurkOlle* skriver:

  Tja, vad ska man säga! Genomled matchen via Hockeyallsvenskans sändning. Bara det en form av självplågeri. Såg från första bytet att detta skulle barka till skogs. Efter att sett Sverige – Ryssland tidigare under dagen var denna upplevelse att likna med Sengångar-SM för halta och lytta! Malmö tackade för det dukade bordet och dunkade in puckar då vi själva botaniserade på botbänken.

  Att lägga skulden på enskild spelare låter sig inte göras. Denna gång var det kollektivet som gemensamt förväxlat skridskorna med cementskor.

  Anmärkningsvärt att vi så totalt tappat förmågan att sätta puckarna i nät. Ring någon, någonstans, genast. Vi behöver en Stefan ”Loppan” Hellqvist – omgående!

  Men, vis av tidens tand, så vet jag(!) att det kommer en morgondag. Och med den nya möjligheter. Det gäller bara att gripa tag och sedan inte släppa taget..

 5. Ludde skriver:

  tror mig nu kommer raset man har väntat på! berglund är ett skämt i mina ögon just nu…