På pappret är Luca Caputi nästan en allsvensk drömvärvning och signaler på verklig storsatsning

6 svar

 1. Kronan skriver:

  Min känsla är att centern Fredrik Warg ligger på NJs radar, är en ganska realistisk värvning på en meriterad och beprövad spelare som dessutom har ryktats till allsvenskan. Ska vara en bra tekare men har tveksam +- statistik.

 2. Vimmerbyarn skriver:

  Mikael:Hade faktiskt glömt bort både Larsson och Linnarud….Då är det ju ganska lugnt faktiskt! =) Såg i forumet att Fornataro ryktesvis inte verkar få det att stämma i Leksand. Hoppas att VIK känner till detta! Då finns det ju goda chanser att få till åtminstone en utlåning med tanke på Salos gamla VIK-hjärta. …..

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Mikael:Hade faktiskt glömt bort både Larsson och Linnarud….Då är det ju ganska lugnt faktiskt! =) Såg i forumet att Fornataro ryktesvis inte verkar få det att stämma i Leksand. Hoppas att VIK känner till detta! Då finns det ju goda chanser att få till åtminstone en utlåning med tanke på Salos gamla VIK-hjärta. …

 4. Mikael Norén skriver:

  Vimmerbyarn, jag tror det behövs en center och kanske en forward till, med tanke på just att Söderkvist kommer behövas på backen och osäkerheten kring Fredrik Johansson.
  Visst skulle man kunna lösa det med att värva en back också, men i dagsläget har man ju sex glasklara topp-6-backar med Winge, Hampus Larsson, Linnarud och Söderkvist som backups.

  Pelle, självklart är Berglund det, men han är ju så bra på allting. 🙂 Tänkte mer på någon renodlad storväxt sniper, då finns det inga många tanks att hitta.

 5. Pelle skriver:

  Patrik Berglund kan man väl också beskriva som en stor stark målskytt. Men visst ”Slungan” var ju också grym.

 6. Vimmerbyarn skriver:

  Mycket intressanta tankar! Läser din sida flera gånger i veckan. Du nämnde att de borde satsa på en defensiv center nu. Vore det inte bättre att satsa på en försvarare istället? Finns ju redan 13 forwards, så även i matcher när Fredrik Johansson inte är med så har dom ju fullt på anfallssidan ändå. Sju backar känns lite tunnt för en shl-satsning, men det verkar inte vara högprioriterat. Blir det skador på baksidan, kommer Söderkvist troligen flyttas ner och då spräcker de ju den kedjan. …