Påskanalys av de större frågorna och stora penseldragen som behöver lyfta för ny fart i SHL2024 – VIK behöver bryta trenden sedan 18/19 med allt färre poäng per satsad krona

8 svar

 1. Bozo skriver:

  Östman lär nu vilja att Paananen är kvar om han ska ansluta. Om han inte kommer kan nog det mesta hända. Gissar att den 21:a på öppna träffen att man antingen presenterar Östman och inte så stora förändringar i den sportsliga ledningen och hoppas bygga vidare på 18/19, alternativt betydande förändringar i den sportsliga ledningen.

 2. Bozo skriver:

  Trenden är ju supertydlig som bloggen skriver. Per krona har klubben bara blivit sämre och sämre sen återkomsten. Där senaste säsong är allra sämst per krona. En sån tydlig negativ trend ger inget förtroende hos sponsorer.

 3. Peter T skriver:

  På tal om fulspel, som vissa lövare anklagade oss för att göra. Har väl aldrig sett på maken, pååkningar på målisen, tacklingar i huvudet osv, i matchserien mot Modo.
  Så har dessa patetiska människor, som kallar sig lövenfans, mage att beskylla oss för fulspel. Aldrig hänt, att jag håller en tumme eller två på Modo, men nu gör jag det, alla tummar å stortår jag har. Löven ska ner i ettan igen, det är för dem rätt nivå.

 4. Peter T skriver:

  Som jag förstår det, har PT Ambjörn gift sig med Jonte Hedström. Skulle man lyckas få in Ambjörn på fysbiten, kanske man skulle kunna lura in Jonte på nån form av roll oxå 🤔, har ju enorm erfarenhet inom hockey, och skulle säkert kunna komma med lite tips och idéer.

  • Mathias skriver:

   Ja dom är gifta. Träffade henne på min förra arbetsplats då hon var där och skulle se över vårt gym.
   Frågade om hon inte skulle komma tillbaka till VIK snart, men hon log mest och frågade om jag tyckte det.

 5. Mikael skriver:

  Riktigt kloka ord! Ambjörn är nog i min mening den absolut största förlusten denna klubb har gjort! Om jag inte minns fel så ville hon vara kvar men klubben ville inte det? Finns det någon statistik från hennes år i klubben på hur många skador vi drabbades av? Det hade varit riktigt intressant att se om känslan stämmer att vi drabbades betydligt mindre av skador under Ambjörns tid?

  • Bozo skriver:

   Det sades att hon ville ha en heltidstjänst vilket VIK inte ansåg sig ha råd med.

  • Örjan skriver:

   Hellre Ambjör på heltid än två till på marknadssidan
   När hon hade fysen var VIK inte i närheten av antal skador som det var före hennes tid och efter
   Och anställ Jonte Hedqvist som tränare för J20
   Måste in nytt blod och utifrån istället för från ”VIK familjen”
   När Ambjörn träna dom så körde ju VIK över och sönder motståndarna i sista perioden ju