Podd 34 del 1: Öppenhjärtig Thomas Paananen analyserar serien och slutspelet mot Björklöven, scoutingen och coachen vägrar acceptera det epitetet: ”Bullshit!”

FOTO: MIKAEL NORÉN

 

Idag släpps det 34:e avsnittet av bloggens helt egna podcast om hockey i allmänhet och VIK i synnerhet. Thomas Paananen har åter öppnat dörrarna till tränarrummet.

Helt enkelt marknadens kanske bästa ”Inside VIK” – som vanligt på VIKFanCentral.se. 50 fullmatade minuter i Del 1, i Del 2 är det 72 minuter, och där finns lite lätt silly som undertecknad lyckas locka fram med elegans.

Vill poängtera att Kalle Östman inte var presenterad då vi talade, det kom precis efter podden. Vi ber också om ursäkt för att Del 1 avslutas lite bryskt, det beror på små tekniska problem. Men vi tar upp tråden i Del 2 sedan.

Vill passa på att tacka de som bidrar till bloggen och podden! Om Du uppskattar bloggen och podden och vill att de ska finnas kvar även imorgon, stötta gärna via Swish: 0703795445 eller via donation Paypal enligt nedan.

Vid micken: Thomas Paananen & Mikael Norén.

2 Responses

  1. Observant skriver:

    Intressant och bra intervju.

  2. Jan Malmberg skriver:

    Bra värvning av Kalle Östman. Då vet man vad man får. Ryssarna och kanadicken glömt namnet som fick kicken. Obegripliga värvningar den som sett dom i VIK måste ha varit blind som värvade dom.New york Rangers 2 -0 i matcher mot Tampa Bay Lightning i natt dom spelar fantastiskt nu. Zinbanejad gör mål varja match nu och passar till mål. Hedmans ”pojkar” ska spela 2 hemma matcher nu. Söndag kväll nästa match inte 2.00 på natten som nu tur man är pensionär så man kan vända på dygnet. Broadway blueshirts har chansen nu det är fantastiskt tryck i Arenan i New York nu🥅🏒