Podd 35 del 2: Spelarkoll och lite lätt silly med Paananen ”vi har verkligen tagit krafttag där” & ”Lukas Zetterberg behöver närma sig Fredrik Forsberg i HV71”

FOTO: MIKAEL NORÉN

 

Idag släpps det 35:e avsnittet (som en del 2 av avsnitt 34) av bloggens helt egna podcast om hockey i allmänhet och VIK i synnerhet. Thomas Paananen är lätt att tala med, även vid kritik. Coachen känns väldigt transparent, vilket fått en del motståndarfans att bli gröna av avund.

Helt enkelt marknadens kanske bästa ”Inside VIK” – som vanligt på VIKFanCentral.se. Del 2 är det 72 minuter, och här finns lite lätt silly som undertecknad lyckas locka fram med elegans.

Vill poängtera att Kalle Östman inte var presenterad då vi talade, det kom precis efter podden. Vi ber också åter om ursäkt för att Del 1 avslutades lite bryskt, det beror på små tekniska problem. Men vi tar upp tråden i Del 2 nedan.

Vill passa på att tacka de som bidrar till bloggen och podden! Om Du uppskattar bloggen och podden och vill att de ska finnas kvar även imorgon, stötta gärna via Swish: 0703795445 eller via donation Paypal enligt nedan.

Vid micken: Thomas Paananen & Mikael Norén

1 svar

  1. PatrikH skriver:

    Tack Micke!
    för utmärkta intervjuer med Thomas. Väldigt intressant diskussion om svårigheten att vända matcher. Det verkar som att laget inte riktigt trott på sig själva. Det handlar om psykologi, på samma sätt som laget verkar ha haft ett bra självförtroende i 3-3 lägena där vi vann de flesta sådana lägen.
    Även detta med att träna skills individuellt är en intressant fråga. Jag tycker intervjun med Tornberg där han påpekar att spelarna inte tränar heltid utan spelar spel halva dagarna. Det kanske inte stämmer för VIK, men det vore intressant att fylla på med just mer individuell träning. Även tror jag förmågan att varva ned och kunna slappna av och återhämta sig är något man behöver träna på, på samma sätt som träning sätter fart på det sympatiska nervsystemet, behöver det parasympatiska systemet tränas upp.