Positivt tänkande enda alternativet & mer offensivt mod efterlyses

4 svar

 1. Miko skriver:

  Nu gäller det att vi sluter upp för att ro den här båten i hamn. Det som har varit har varit och nu ser vi framåt. Jag vet att en del kanske inte håller med om det men det här kvalet kan vara om inte det viktigaste så absolut en av dem viktigaste i klubbens historia. Visst, det är inte lika glamouröst och intressant som att kvala uppåt, och man och man ser fram emot den med tillförsikt och inte entusiasm som när det gäller att kvala uppåt men jobbet måste göras. När man kvalar uppåt och misslyckas så är besvikelsen stor men snart förbyts det i förhoppningar om att man skall lyckas kommande säsong eller säsonger. Det här kvalet gäller emellertid framtida långsiktiga satsningar och rentav överlevnad på elitnivå. Åker laget kommer intresset att svalna och vägen tillbaka högst osäker.

  Jag har dock förhoppningar om att detta kommer gå vägen. Spelarna och ledarna får nu tid att vara besvikna men när det är dags för kvalet så tror jag det är ett minne blott och alla är inställda på att göra det som krävs.

 2. gns skriver:

  Gurkburken stängd pga patetiska människor. Snacka om att yttrandet krymps ytterligare nu. Heja VIK!

 3. Gurkan 63 skriver:

  Matchningen av laget kan alltit ifrågasättas, faller inte alla till lags. Har värvningarna varit deffensiva eller offensiva spelare ? vill påstå att är man deffrnsivt lagd då kan du inte skola om en back till forward eller tvärtom…

 4. H-Man skriver:

  Eftersom jag har följt Hockeyettan hela säsongen. Den är ju inte komplett än. Men garanterat kommer Troja och Kristianstad vara där bägge lagen kommer bli en riktig överraskning för dom Allsvenska lagen.