Powerforwarden Trevor Cheek är klar från Kristianstad och kommer lyfta VIK på många plan där behoven varit stora

Trevor Cheek verkar få en kompis med liknande bakgrund...

11 Responses

 1. PatrikH skriver:

  Mycket bra spelartyp som VIK har saknat i många år. När hade vi en spelare av denna typ senast? Jag kan inte komma på någon på rak arm. Hjälp gärna till, ni andra!
  Jag hoppas också att vi får behålla de tuffa och starka spelarna som vinner 50-50 duellerna och till dessa spelare räknar jag Bergman som jag verkligen vill att vi behåller framöver. Sedan kan han behöva gå mer insida än som oftast utsida och runt, men det hoppas jag att Paananen kan få ordning på. Vi behöver bli mer mentalt tuffa också, inte hänga läpp så fort vi ligger under, utan endast öka på och ta ikapp som jag tycker det visar sig är den mentalitet som krävs.

  • PatrikH skriver:

   En annan spelare eller spelartyp jag tycker vi skulle ha haft är Johan Persson i Mora IK som tyvärr skrivit på där, men det är en mål- och poänggörare med vilja och styrka. Tror det handlar mycket om att bygga en attityd som stödjer det spel vi behöver. Tycker VIKs offensiv varit för förutsägbar och enkelriktad – nord-syd hockey. Vi behöver mer rörelse i olika ledder med större styrka framför målen.

  • Pelle skriver:

   Luca Caputi, 191 cm, 98 kg, flyttade man inte på så lätt. Han stod framför mål och styrde in puckar säsongen 13-14. Han liknar väl lite.

 2. Mr H skriver:

  Glömde helt bort det – U18 VM!!
  Sverige vinner ju inte så ofta juniorklasserna.

 3. Mr H skriver:

  Haha – jag håller nog på Björklöven. Deras offensiv är supergiftig, samtidigt som HV åkte på som vanligt. Men de fick inte in något. Bjöd friskt bakåt istället. Löven pigga i skridskoåkningen. Löven får nu fulla lador med pengar hur det än går, och kommer att ha mycket att köpa för framöver. Bra fart första 2 perioderna, och något mål för stort naturligtvis. I tredje sjönk entusiasmen. Sekvensen mellan 0-3 och 1-4 avgjorde det. Nästa match är det noga med att vara med defensivt i starten.
  HV favorit, men…vi får väl se om det blir mer drama.
  Släppa in så mycket på hemmaplan. Det var inte bra för dem.
  Bra att det rör på sig. Cheek klasspelare. Roe och Bergman vill säkert ha något mer än ifjol.
  Vi får se hur det går att lösa.

 4. GK skriver:

  Han blir väl värvad till SHL snart?

  • Pelle skriver:

   Tyst, säg inte så. Nu ligger vi lågt och låtsas som det regnar tills juli passerat.
   Fördelen med om han fick bra betalt är att han kan inte erbjudas en skamlön av en spekulant. Ingen billig spelare som skall vara fjärdekedje- eller komplementspelare vid skador.

   • Pelle skriver:

    Backen som MIF tog från VIK förra sommaren var ju bara backup och hamnade utanför laget.

 5. Peter T skriver:

  Hoppas han kommer vältränad/väl förberedd till samlingen, i augusti kanske det blir.
  Historiskt, har det väl vart lite si å så med den biten på transatlanter i VIK.
  I det stora perspektivet, en mycket intressant värvning av Z:a

 6. HockeyFarsan skriver:

  Mycket bra värvning. Tillför en typ av spelare som jag tycker Västerås saknat. Oöm, och som både ger och tar i området precis framför mål.

 7. Bozo skriver:

  Favoritspelare. Det brukar dessutom vara ett mycket bra recept att värva spelare som varit bra mot VIK. Tyvärr har VIK ofta inte haft råd att värva sådana spelare tidigare.