Blandad sillymix: Hetta, stort grattis Östersund!, Östman, Cheek, Kontos och träningsturnering i Tyskland, ”efterklokhet” gällande Powell i HV71 & Anthon ryktas till Oskarshamn

Klassisk bild från festen 2018. Fredrik Johanssons mångsidighet blev förresten inte lätt att ersätta. FOTO: RUNE ÅHLÉN

13 Responses

 1. H-Man skriver:

  Marcus Linderborg center i Hudik har gjort den starkaste säsongen i ettan på mänga år. Elitprospect ljuger inte. VIK produkt bra tvåvägs center.

 2. Vintermannen skriver:

  Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ta in Anton Eriksson, en väldigt bra ersättare till Jesper.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Skönt för VIK att slippa stenrika HV71()avgörs antagligen nästa match i Jönköping) VIK kan väl aldrig få dom ekonomiska musklerna som HV71! VIK tog ju in några katastrof spelare förra säsongen! Detta får inte ske igen då kommer säsong 22-23 inte bli kul! Spännande med Djurgården hur bra blir dom,återstår att se. Om spelare som ryssarna platsar i KHL måste det vara i ett utfyllnads lag där, dom var möjligtvis av Div 1 klass Inte en strimmas chans att KHL är i närheten av NHL. VIK köp inte ”GRISEN” i säcken igen please!!!(Tack)🥅🏒

  • Bozo skriver:

   Mycket handlar om inställning hos ryssarna. Tycker det saknades på fler spelare. Frycklund uttryckte sig att han saknade inställning hos medspelarna i slutspelet. Det finns möjligheter med att det blir lite omrörning i truppen. Samtidigt, gör sportchefen en lika usel säsong igen så riskeras HA-statusen.

  • Mathias skriver:

   Djurgården blir dubbelt så bra som HV vart i år med tanke på alla NHL och guldvinnare som kommit tillbaka inför nästa säsong. Det lag Djurgården får ihop denna säsong hade slagit HV med 4-0 i en bäst av 7 serie tror jag spontant.

 4. Bozo skriver:

  T.o.m fystränare är självkritisk VLT att det tränats för dåligt i VIK de senaste åren. Vad mer har legat på för låg nivå? Utvecklingen på spelare efter 18/19 har ju varit bedrövlig.

  Känns lite som främst de svenska spelarna i VIK har spelat med en lönerabatt jämfört med marknaden, kanske av bekvämlighets- och trygghetsskäl. Detta blir dock inte bra då varken klubben eller spelarna känner att de kan ställa höga krav. Funkar aldrig att spela med rabatt. Skam och pengar är starka drivkrafter. Efter plattsäsong i VIK så sjunker ju marknadsvärdet fort och då blir det helt plötsligt en hungrigare spelare till laget som spelaren går till.

  Mycket tufft för VIK att ligga där man ligger i hierarkin, betydligt lättare att vara de lag som ligger i topp med spelbudget eller för den delen i botten utan några krav.

 5. Patrick skriver:

  Halva AIK finns ju på marknaden nån bra finns det ju där. Ska vi få till ett starkt lag så får man räkna med att det kommer ta tid. Jag förstår inte stressen för mig är det viktigaste att vi får ett bra lag med 4 riktigt bra centrar.

 6. Karl skriver:

  Så vad var anledningen till att Ambjörn fick gå?

  • Jeppe skriver:

   Vad jag har hört så var det inte enbart så att Västerås inte ville ha henne kvar utan att hennes egna företag tog för mycket tid plus att hon hade massa andra saker på G. Därav blev för dyr att ha kvar när hon kanske inte kunde lägga 100% på gulsvart pga andra åtaganden

 7. Pelle skriver:

  Kan det finnas någon öppning att HV släpper Powell? Då kunde VIK försöka få Roe att stanna också. De är ju goda vänner.

 8. Kalle Pålsson skriver:

  Herregud vad alla tjatar om Ambjörn…. Hur är det möjligt att den verkliga anledningen till hennes sorti (trots bra fysjobb) ut klubben fortfarande lyckats hållas hemligt?

 9. Örjan skriver:

  Anton var inte han missnöjd med nya fysträningen som vart i VIK efter att Ambjörn slutade ??
  För upplevde att han inte alls hade samma speed med ”nya” fysen som han hade med Ambjörn
  Kritiserade inte han det i media med ??